מי יכול להעלות לכאן את הקובץ, או היכן ניתן להשיג. תודה רבה
אמונה ובטחון Well-known member 24 אוגוסט (8) 2024 #1 מי יכול להעלות לכאן את הקובץ, או היכן ניתן להשיג. תודה רבה
אושרי רביב Well-known member 24 אוגוסט (8) 2024 #2 אמונה ובטחון אמר: מי יכול להעלות לכאן את הקובץ, או היכן ניתן להשיג. תודה רבה לחץ כדי להרחיב... שלחתי במייל
אמונה ובטחון אמר: מי יכול להעלות לכאן את הקובץ, או היכן ניתן להשיג. תודה רבה לחץ כדי להרחיב... שלחתי במייל
פותח הדיון פותח הדיון אמונה ובטחון Well-known member 24 אוגוסט (8) 2024 #3 אושרי רביב אמר: שלחתי במייל לחץ כדי להרחיב... יישר כח גדול!
א א.ב.י. New member 30 אוקטובר 2024 #4 אושרי רביב אמר: שלחתי במייל לחץ כדי להרחיב... שלום, לי לא שלחת למייל אני ישמח אם תשלח
פותח הדיון פותח הדיון אמונה ובטחון Well-known member 30 אוקטובר 2024 #5 א.ב.י. אמר: שלום, לי לא שלחת למייל אני ישמח אם תשלח לחץ כדי להרחיב... שלח את המייל שלך בפרטי ואשלח לך בל"נ.
א.ב.י. אמר: שלום, לי לא שלחת למייל אני ישמח אם תשלח לחץ כדי להרחיב... שלח את המייל שלך בפרטי ואשלח לך בל"נ.
פותח הדיון פותח הדיון אמונה ובטחון Well-known member 20 פברואר (2) 2025 #7 sayag728 אמר: היי תוכל לשלוח לי גם? תודה לחץ כדי להרחיב... אמונה ובטחון אמר: שלח את המייל שלך בפרטי ואשלח לך בל"נ. לחץ כדי להרחיב...
sayag728 אמר: היי תוכל לשלוח לי גם? תודה לחץ כדי להרחיב... אמונה ובטחון אמר: שלח את המייל שלך בפרטי ואשלח לך בל"נ. לחץ כדי להרחיב...
NKC Well-known member 20 פברואר (2) 2025 #9 אני בדיוק קורא עליו אז אני משתף רבי נפתלי כ"ץ – המכלול www.hamichlol.org.il
פ פרי חדש Well-known member 28 פברואר (2) 2025 #11 NKC אמר: אני בדיוק קורא עליו אז אני משתף רבי נפתלי כ"ץ – המכלול www.hamichlol.org.il לחץ כדי להרחיב... כדאי לעיין עליו בספר שלשלת הזהב שהוציאו אהבת שלום ממש עבודה יפה
NKC אמר: אני בדיוק קורא עליו אז אני משתף רבי נפתלי כ"ץ – המכלול www.hamichlol.org.il לחץ כדי להרחיב... כדאי לעיין עליו בספר שלשלת הזהב שהוציאו אהבת שלום ממש עבודה יפה
בסיעתא דשמיא Well-known member 28 פברואר (2) 2025 #12 פרי חדש אמר: כדאי לעיין עליו בספר שלשלת הזהב שהוציאו אהבת שלום ממש עבודה יפה לחץ כדי להרחיב... תוכל להעלות לכאן?
פרי חדש אמר: כדאי לעיין עליו בספר שלשלת הזהב שהוציאו אהבת שלום ממש עבודה יפה לחץ כדי להרחיב... תוכל להעלות לכאן?
פ פרי חדש Well-known member 2 Mar 2025 #13 בסיעתא דשמיא אמר: תוכל להעלות לכאן? לחץ כדי להרחיב... זה הספר שלם. אפשר לרכוש בחנות של אהבת שלום. אולי גם בחנויות נוספות, איני יודע, אך ודאי שלא תתחרט...
בסיעתא דשמיא אמר: תוכל להעלות לכאן? לחץ כדי להרחיב... זה הספר שלם. אפשר לרכוש בחנות של אהבת שלום. אולי גם בחנויות נוספות, איני יודע, אך ודאי שלא תתחרט...