• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • בשורה משמחת: בעז"ה עומד לצאת לאור בימים הקרובים ילקוט יוסף ברכות חלק א' החדש. מחיר מוזל לקבוצות הנרשמים מראש (כגון כוללים, קהילות, בתי כנסת וכדו'), לפרטים והרשמה יש לפנות למרכז למורשת מרן במייל: y@moreshet-maran.com

זאלביה ברכתו

אני לא יודע איך התימנים עוןשים
מה שראיתי שיש כל מיני מתכונים עם שמן עמוק כאן זה שמן כמו חביתה כמעט
וגם השאלה האם זה אותו דבר גם לאשכנזים?
 
אני לא יודע איך התימנים עוןשים
מה שראיתי שיש כל מיני מתכונים עם שמן עמוק כאן זה שמן כמו חביתה כמעט
וגם השאלה האם זה אותו דבר גם לאשכנזים?
אני לא חושב שבד"כ עושים את זה בשמן עמוק. נ"ל שבד"כ מטגנים בשמן רגיל (כמו שניצל).
 
חזור
חלק עליון