ר רצופות לבו חפץ New member 13 Jan 2024 #1 מה מברכים על זאלביה עשוי כמו מתכון של לחם מטגנים בשמן לא שמן עמוק האם המוציא ?
ר רצופות לבו חפץ New member 14 Jan 2024 #3 אני לא יודע איך התימנים עושים מה שראיתי שיש כל מיני מתכונים עם שמן עמוק כאן זה שמן כמו חביתה כמעט וגם השאלה האם זה אותו דבר גם לאשכנזים?
אני לא יודע איך התימנים עושים מה שראיתי שיש כל מיני מתכונים עם שמן עמוק כאן זה שמן כמו חביתה כמעט וגם השאלה האם זה אותו דבר גם לאשכנזים?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 14 Jan 2024 #4 רצופות לבו חפץ אמר: אני לא יודע איך התימנים עוןשים מה שראיתי שיש כל מיני מתכונים עם שמן עמוק כאן זה שמן כמו חביתה כמעט וגם השאלה האם זה אותו דבר גם לאשכנזים? לחץ כדי להרחיב... אני לא חושב שבד"כ עושים את זה בשמן עמוק. נ"ל שבד"כ מטגנים בשמן רגיל (כמו שניצל).
רצופות לבו חפץ אמר: אני לא יודע איך התימנים עוןשים מה שראיתי שיש כל מיני מתכונים עם שמן עמוק כאן זה שמן כמו חביתה כמעט וגם השאלה האם זה אותו דבר גם לאשכנזים? לחץ כדי להרחיב... אני לא חושב שבד"כ עושים את זה בשמן עמוק. נ"ל שבד"כ מטגנים בשמן רגיל (כמו שניצל).