• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועידכונים על מו"ר מרן הראשון לציון שליט"א

הנבחר למה?

בהשתתפות מאות: מנהיג הדור מרן הראש"ל רבנו יצחק יוסף שליט"א בביקור בעיר בית שמש​

ורוממתנו: הערב מעמד אדיר בראשות מנהיג הדור מרן הראש"ל רבנו יצחק יוסף שליט"א​

מרן הראשון לציון הגאון הגדול רבינו יצחק יוסף שליט"א במעמד חנוכת ארון הקודש והכנסת ספר התורה בקרית הישיבה "עטרת שלמה" בעיר ראשון לציון בראשות ר"י הגר"ש בער סורוצקין במעמד משתתפים גדולי ראשי הישיבות ובראשם הגר"צ ברגמן והגר"מ הלל הירש חברי מועצת גדולי התורה ועוד.. (דרך המלך)

get_attachment_url

קטע מדברי מרן שליט''א
נמתין לתמונות יותר ברורות ......

נערך לאחרונה:

כנס חלוקת המלגות 'ורוממתנו 4' בראשות מנהיג הדור מרן הראש"ל רבנו יצחק יוסף שליט"א​

מנהיג הדור מרן הראש"ל רבנו יצחק יוסף שליט"א במעמד חנוכת ארון הקודש בישיבת 'עטרת שלמה'​

אני חושב שכל מילה שנכתבה עליו במודעה כאן נכונה! כך לכל הפחות אני יכול להעיד ממה שהכרתיהו במשך שנים ארוכות וזכיתי לאכול על שולחנו וללוותו בכל מיני שליחויות ועניינים
ואצרף כאן קטע קטן עליו שקשור גם לגר"י מוצפי שהיום היה יומא דהילולא דיליה, וקשור גם למרא דאתרא קדישא הדין
1749501008273.png
וראה עוד אודותיו כאן

ישראל כהן: על רקע ההתפתחות בחקירת ההצתה, יצא מרן פוסק הדור רבנו יצחק יוסף לפנות בוקר לביקור בזק בקנדה צפוי להשתתף בכינוס חיזוק הקהילה היהודית בהשתתפות אלפים. הרב צפוי לשוב עוד לפני שבת לארץ.​

אני חושב שכל מילה שנכתבה עליו במודעה כאן נכונה! כך לכל הפחות אני יכול להעיד ממה שהכרתיהו במשך שנים ארוכות וזכיתי לאכול על שולחנו וללוותו בכל מיני שליחויות ועניינים
ואצרף כאן קטע קטן עליו שקשור גם לגר"י מוצפי שהיום היה יומא דהילולא דיליה, וקשור גם למרא דאתרא קדישא הדין
הצג קובץ מצורף 34137
וראה עוד אודותיו כאן
אם זכרוני לא מטעני האם אכן הוא מספר שו"ת "תפארת יעקב" ח"א שהו"ל ע"י ח"ר יוסף מויאל מנקיי הדעת דירושלם תובב"א מרחוב אלקנה
ואם יורשה לי לדעת? מה עם כל העתיקות של חכמי יהדות ספרד שהיה אצל חכם בן יצחק? ומה עלה בגורלם? ונלע"ד שלעת עתה הוא בגדר חבל על דאבדין תרתי משמע, ומ"מ זיע"א

נערך לאחרונה:
אם זכרוני לא מטעני האם אכן הוא מספר שו"ת "תפארת יעקב" ח"א שהו"ל ע"י ח"ר יוסף מויאל מנקיי הדעת דירושלם תובב"א מרחוב אלקנה
ואם יורשה לי לדעת? מה עם כל העתיקות של חכמי יהדות ספרד שהיה אצל חכם בן יצחק? ומה עלה בגורלם? ונלע"ד שלעת עתה הוא בגדר חבל על דאבדין תרתי משמע, ומ"מ זיע"א
אכן אין כב' טועה ב"ה, ולגבי כל המילין עתיקין זכה החכם ר' דוד לבנים חשובים וחתנים מן המנין בעלי בינה ודעת שידעו מה לעשות בהם.

חזור
חלק עליון