מתלמידי מרן הראש"ל
Moderator
מה הבעיה זה נכלל בחדשות ועדכונים על מרן הראש''ל שליט''א .?????.כשדובר באשכול אחר בנושא הזה, ננעל השרשור.
אולי כדאי שנעצור כאן!!!
אני לא חבר צוות, אבל חושב קדימה - סו"ס זה שרשור חשוב עם חדשות ועדכונים, חבל שינעל
מה הבעיה זה נכלל בחדשות ועדכונים על מרן הראש''ל שליט''א .?????.כשדובר באשכול אחר בנושא הזה, ננעל השרשור.
אולי כדאי שנעצור כאן!!!
אני לא חבר צוות, אבל חושב קדימה - סו"ס זה שרשור חשוב עם חדשות ועדכונים, חבל שינעל
פעמים שעצם כתיבת תגובה היא הבעיה ולאו דווקא הנוסח שלה, וד"למה הבעיה זה נכלל בחדשות ועדכונים על מרן הראש''ל שליט''א .?????.
אני סמוך ובטוח שיפרסמו ה-כ-ל לציבור, ואין על זה צא"פ!גם אני אשמח להסבר מדוע מוטל צא"פ על נושא זה ? רבינו יצחק הוא עיניהם של ישראל שרוצים לדעת ולהתעדכן. וייש"כ להרב @ניסן נתיב שמעלה עדכונים.
מי שזוכה לשמוע ולראות את השיעור השבועי במשך החודשים האחרונים, יודע ומבין שמרן שליט"א לא רק תומך במהלך...
מי שזוכה לשמוע ולראות את השיעור השבועי במשך החודשים האחרונים, יודע ומבין שמרן שליט"א לא רק תומך במהלך...
היכן ניתן להשיג את הספר אינצקלופדיה על מרן?לפני כשבועיים באולמי 'בראשית' בירושלים, השתתפו המונים במעמד הכנסת ספר תורה לבית מדרשו של הראשון לציון רבי יצחק יוסף שליט״א
כמו כן, במעמד השיקו את האנציקלופדיה המיוחדת על חייו של מרן רבנו עובדיה יוסף זיע"א שנכתבה בהשקעה מיוחדת של ר' אבי בן ישראל הי"ו - יו"ר ארגון 'ושמרו'.
במעמד השתתפו גדולי ישראל, ובראשם רבנו הראשון לציון שליט"א בעל הילקוט יוסף, ובנו ממשיך דרכו של מרן רבנו עובדיה יוסף זיע"א.
הצג קובץ מצורף 19596
האם יש למאן דהו את 'תשובתו בענין הפלגה באניה מערב שבת'אולי בפעם הראשונה בהיסטוריה, כל חברי מועצת הרבנות הראשית חתמו על מכתב מיוחד אותו כתב מרן הראש''ל הגר"י יוסף לכבוד חסידי חב״ד ליובאוויטש ברחבי הארץ והעולם לרגל ג' בתמוז (בשנת תשע"ד)
הצג קובץ מצורף 22324
נראה דפורתא לא דק. הגר"ד לאו שליט"א אינו חתום.כל חברי מועצת הרבנות הראשית חתמו על מכתב מיוחד
גם חמיו הרב רלב"ג לא חתם.נראה דפורתא לא דק. הגר"ד לאו שליט"א אינו חתום.
לא ידעתי איזה ספרי הלכה חיבר כ"ק אדמו"ר רמ"מ שניאורסון ז''ל מליובאוויטש.
ועוד רבים.שערי הלכה ומנהג
אמת.שערי הלכה ומנהג
אולי היום יוםועוד רבים.
אינו ספר הלכתי. אמנם בתוך הדברים ודאי ישנם הסתעפויות הלכתיות.ליקוטי שיחות יותר מ40 כרכים.
כפי שהובא בעבר פה.מצורף קובץ של עיתון יתד נאמן המופץ בחו"ל - בכ 150,000 עותקים!!!
ראיון עם מרן הראש"ל שליט"א - ע"י צבי יעקובזון
מאחר והמאמר מתורגם מאנגלית לעברית, הסדר של הטורים הפוך צריך לראות מהיכן זה מתחיל ואיך נגמר
אבל שווה כל מילה - ראיון מיוחד!!! (גם חלק מהתמונות)
ראה כאן.היכן ניתן להשיג את הספר אינצקלופדיה על מרן?