תשפ"ה או תשפ"ד?
תשפ"ה או תשפ"ד?
תשפ"ד (30/09/24 למניינם)תשפ"ה או תשפ"ד?
שמא ידוע למישהו על מה עשו התימנים השבוע כנס מחאה על ביזוי כבודם שדיברו נגד שהם אוכלים בשר?ברחובות ביום ראשון פתיחת רשת כוללים לבני עדת תימן.
יש לי באמתחתי 3 עלונים שלהם נגד הספר ילקוט יוסף שהוא יוצא חוצץ נגד התימנים.שמא ידוע למישהו על מה עשו התימנים השבוע כנס מחאה על ביזוי כבודם שדיברו נגד שהם אוכלים בשר?
באגב זה כל שנהשמא ידוע למישהו על מה עשו התימנים השבוע כנס מחאה על ביזוי כבודם שדיברו נגד שהם אוכלים בשר?
זה בטוח לא היה נגד רבינו יצחקיש לי באמתחתי 3 עלונים שלהם נגד הספר ילקוט יוסף שהוא יוצא חוצץ נגד התימנים.
לא הבנתי.זה בטוח לא היה נגד רבינו יצחק
עזוב לא משנהלא הבנתי.
ברור אז נגד מי נגד הרב @יצחק כהן הי"ו. מחבר סדרת הספרים ידי כהן.
ואולי ואולי בזכות אהבת חינם, יבנה בית המקדש השלישי.עזוב לא משנה
אני שמעתי את הכנס ודיברו על מישהו אחר שאיני יודע מיהו, אבל בטוח לא רבינו
תחשוב!מה זה אומר התמונות אלו?
הלואי! מהיכי תיתי?
זה מה שכתבתי ביום שישי שעבר שהרב יהיה ברחובות באגב זה תמנים ומי שארגן זאת זה הרב אליעזר קרואני מי שמכיר. ואחיו הגאונים שליט"א
הראשון לציון הגיע לרחובות והכולל נוסד על שם גדולי ישראל
הראשון לציון הגר"י יוסף השתתף במעמד הקמת הכולל 'בנתיבות יוסף' בעיר רחובות ונשא דברי חיזוק. צפו בגלריה של הצלם דוד ארזני
הראשון לציון הגיע לרחובות והכולל נוסד על שם גדולי ישראל - כל רגע
הראשון לציון הגר"י יוסף השתתף במעמד הקמת הכולל 'בנתיבות יוסף' בעיר רחובות ונשא דברי חיזוק. צפו בגלריה של הצלם דוד ארזניwww.kore.co.il
לא שמעתי השנה, אבל בשנה שעברה היה בעקבות הרב אברהם שתקף אותם ברדיושמא ידוע למישהו על מה עשו התימנים השבוע כנס מחאה על ביזוי כבודם שדיברו נגד שהם אוכלים בשר?
בוקר טוב...וווואוווו
לבקר בהיכלו: אברכי 'סערט ויזניץ' מעפולה במבחן אצל מנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א - המרכז למורשת מרן
בהתרגשות וגיל היום (רביעי) זכו עשרות אברכים שלמדו הלכות נדה בביקור בצילו של מנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א בבית מדרשו – אור חביב, שכונת סנהדריה המורחבת. האברכים מחסידות 'סערט ויזניץ' שהגיעו מהעיר עפולה, זכו להיבחן ולהתפלפל בפרטי הדינים בהלכות נדה אצל מרן הראשון לציון שליט"א. יש...moreshet-maran.com
טוב שלא כתבת אליהו. כי קוראים לו יצחקבוקר טוב...
ראה כאן.