• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועידכונים על מו"ר מרן הראשון לציון שליט"א

הרב 'בנימין הצדיק' שליט"א
כל כך התפעלתי ממה שאמר ואיך שדיבר בטוטו"ד קס'ם על שפתי מלך
אגב מרן שליט"א עצמו בשלב מסוים כ"כ התפעל מהביטול והכרת הטוב של הצדיק הנל, עד שהחווה בידו אף לרב נקי
אשרינו שזכינו, לו חכמו ישכילו זאת....והלוואי

אגב מרן שליט"א עצמו בשלב מסוים כ"כ התפעל מהביטול והכרת הטוב של הצדיק הנל, עד שהחווה בידו אף לרב נקי

כאשר הזמינו: אמר ללא היסוס, יש לי שעור באותו הזמן אבל בשביל הרב אני מגיע.
רואים את הכבוד שהוא נותן לרב

תפרש כוונתך.
[אני חושב שכוונתו של מרן שלבקר תפסו צד כרבני המשתכנזים, ועל זה היתה כוונתו של מרן, ולא באופן כללי נגד כל הארגונים האלו].
מרן דיבר בצורה הכי מפורשת. אמר שלא צריך את הארגונים הללו, ואין טעם לסלף את דבריו.

מרן דיבר בצורה הכי מפורשת. אמר שלא צריך את הארגונים הללו, ואין טעם לסלף את דבריו.
אני חושב שרק מי שיודע קצת 'מאחורי הקלעים' הבין לאישורו את כוונת מרן.
כיון שבאופן כללי ברור שהם עושים הרבה דברים טובים, מה שבהרבה ערים כולל הערים החרדיות לא עושים כמוהם. הם עושים הרבה דברים טובים, רק כוונת מרן לענ"ד היא שהם תפסו צד כרבנים משתכנזים.

אכן כן הרגשתי כמו מגנט לדברים שלו
גם היה לי חידוש שהגר"ח שמואלביץ נפגש עם מרן רבינו עובדיה וכיבדו זא"ז כ"כ [לא שהיה סיבה לנהוג אחרת, אלא שלא ידענו ע"ז]

מדהים! ממש רואים שחברי הפורום מכוונים בדעתם למרן פוה''ד שליט''א בכל העיניינים!!!
גם הטענות על לבקר בהיכלו, גם נגד מה שמנסים גורמים פוליטים ואחרים להפוך את מרן כרב של הבלעבתים, וגם בעניין קבלת ההנהגה שלו וההתבטלות למרן שליט''א !!
נפלא ביותר!
תחזקנה ידיהם של חברי הפורום,!

מענין שמרן דיבר ע"ז בנוכחות רב אשכנזי.
מה הקשר?!
אני לא חושב שמרן שונא אשכנזים או מזלזל בהם וכדו' חלילה. וח"ו לחשוב כך. מרן רק רוצה שאיש על מחנהו ואיש על דגלו לצבאותם. האשכנזים שיהיו אשכנזים והספרדים שיהיו ספרדים.

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
מדהים! ממש רואים שחברי הפורום מכוונים בדעתם למרן פוה''ד שליט''א בכל העיניינים!!!
גם הטענות על לבקר בהיכלו, גם נגד מה שמנסים גורמים פוליטים ואחרים להפוך את מרן כרב של הבלעבתים, וגם בעניין קבלת ההנהגה שלו וההתבטלות למרן שליט''א !!
נפלא ביותר!
תחזקנה ידיהם של חברי הפורום,!
ופה זה קודם ארבעים שנה
או שמא כולנו ביחד מחשבים כבר את הארבעים שנה..... ;)

חזור
חלק עליון