לאחר מכן
לפני או אחרי?קודם השיעור
לא הייתי שם לדעת בדיוק מתי זה היה כנראה סתירה בכתבים... אבל מאי נפק''מ ?לפני או אחרי?
סתם בגדר חכמים הזהרו בדברכיםלא הייתי שם לדעת בדיוק מתי זה היה כנראה סתירה בכתבים... אבל מאי נפק''מ ?
חכמים ???חכמים הזהרו בדברכים
התכונתי שאתה בגדר חכמים וטביעותא עינא דת"ח היתה צריך להבחין בכך ולכן התפלאתי על כבודו שלא תמה ע"כ לפניחכמים ???
עשיתי העתק הדבק ....
יש תח"י כמה תמונות נדירות מאד מהביקור של מרן זצ"ל בישיבת נר ישראל לפני ארבעים שנה. אי"ה אעלה לכאן בל"נ.
איפה התמונה? נשמח לראותהשיעור בעניין נתן הוא ואמרה היא.Shiurim by HaRav HaGaon R' Ovadiah Yosef - Ner Yisroel Audio Library
Yeshivas Ner Yisroel Audio Librarytorah.nirc.edu
שלחתי התמונות מהיום למישהו שהיה תלמיד שמה לפני 45 שנה והוא אמר לי שזה ממש העתק הדבק.
@מוישי ס"טאיפה התמונה? נשמח לראותה
?יש תח"י כמה תמונות נדירות מאד מהביקור של מרן זצ"ל בישיבת נר ישראל לפני ארבעים שנה. אי"ה אעלה לכאן בל"נ.
משה שטיין "כל עכבה לטובה" בהמשך למסע הראש"ל הגר"י יוסף לאחר ביקוריו בישיבות ליטאיות מובילות באמריקה ובמוסדות של בעלזא יגיע לשיעור בביהמ"ד סקיוורא הקיצונים באמריקהמשה ויסברג: כהמשך לציר בעלזא-ש"ס שהתנגד לפיזור הכנסת: נשיא המועצת הראש"ל הגר"י יוסף בשיעור תורני כעת בבית המדרש של חסידי בעלזא בבורו פארק.
הצג קובץ מצורף 34320
פשוטו כמשמעו ...."כל עכבה לטובה"
ותחזינה עינינו. איפה התמונות אם תוכל להעלות נשמח כולנו. תודה רבה.יש תח"י כמה תמונות נדירות מאד מהביקור של מרן זצ"ל בישיבת נר ישראל לפני ארבעים שנה. אי"ה אעלה לכאן בל"נ.
תודה רבהשיעור בעניין נתן הוא ואמרה היא.Shiurim by HaRav HaGaon R' Ovadiah Yosef - Ner Yisroel Audio Library
Yeshivas Ner Yisroel Audio Librarytorah.nirc.edu
שלחתי התמונות מהיום למישהו שהיה תלמיד שמה לפני 45 שנה והוא אמר לי שזה ממש העתק הדבק.
תדגיש שהם מתבדלים ממה שקשור לציוניות, וזה חידוש מופלא שרבינו יבוא לשם