בע"ה ב"ה.מחאה נמרצת על ביזיון כבוד התורה !!
כמה אפשר להתעלם פעם אחר פעם מסתימת פיות של גדולי הדור: בעיתון הרשמי של מפלגת ש״ס - עיתון ׳הדרך׳ בחרו הבוקר להתעלם במכוון ולא לשים תמונות של חברים במועצת חכמי התורה שהביעו את דעתם נגד עמדת היו״ר בנוגע לחוק הגיוס.
״בטאון עולם התורה״, האמנם?
(מלך בן מלך)
הצג קובץ מצורף 39132
לא הבנתי ותיק חברי המועצת מרן הגר"מ מאיה שליט"א התבטא נגד יו"ר ש"ס והחוק ושמו תמונה שלו...כמה אפשר להתעלם פעם אחר פעם מסתימת פיות של גדולי הדור: בעיתון הרשמי של מפלגת ש״ס - עיתון ׳הדרך׳ בחרו הבוקר להתעלם במכוון ולא לשים תמונות של חברים במועצת חכמי התורה שהביעו את דעתם נגד עמדת היו״ר בנוגע לחוק הגיוס
אכן בושה וחרפה.מחאה נמרצת על ביזיון כבוד התורה !!
כמה אפשר להתעלם פעם אחר פעם מסתימת פיות של גדולי הדור: בעיתון הרשמי של מפלגת ש״ס - עיתון ׳הדרך׳ בחרו הבוקר להתעלם במכוון ולא לשים תמונות של חברים במועצת חכמי התורה שהביעו את דעתם נגד עמדת היו״ר בנוגע לחוק הגיוס.
״בטאון עולם התורה״, האמנם?
(מלך בן מלך)
הצג קובץ מצורף 39132
א. הרב מאיה הוציא מכתב תמיכה, וחזר בו, כביכול.לא הבנתי ותיק חברי המועצת מרן הגר"מ מאיה שליט"א התבטא נגד יו"ר ש"ס והחוק ושמו תמונה שלו...
תפסיק לעצום עינייםלא הבנתי ותיק חברי המועצת מרן הגר"מ מאיה שליט"א התבטא נגד יו"ר ש"ס והחוק ושמו תמונה שלו...
גם מרן ראש ישיבת פורת יוסף הגאון רבי שמואל בצלאל שליט"א הבהיר את דבריו ואין תמונה שלו.א. הרב מאיה הוציא מכתב תמיכה, וחזר בו, כביכול.
ישמישהו יודע אם פירסמו תמונה של כלל חברי מועצחה"ת בשערי העיר ומרן רבינו הראש"ל שליט"א בתוכם בעיתון?!
אבל לא דיבר נגד.לא יתכן שהרב יהודה כהן תומך בעמדת אריה דרעי בחוק הגיוס
![]()
הלם ותדהמה: 'הדרך' צנזר את הגר"י יוסף - אמס
בגלל דבריו נגד אריה דרעי? בעיתון 'הדרך', ביטאונה של תנועת ש"ס, החליטו לצנזר את מרן הגר"י יוסףwww.emess.co.il
מרן הערב בשיעור השבועי "עוד 15 שנה המשיח יבוא. בואו נתאפק עוד 15 שנה שנהיה קיימים. עוד 215 שנה סוף העולם".
צילמתי שם כמה תמונות, אם זה מעניין מישהו אני אעלה...מישהו יודע אם פירסמו תמונה של כלל חברי מועצחה"ת בשערי העיר ומרן רבינו הראש"ל שליט"א בתוכם בעיתון?!
ודאי שמעניין.צילמתי שם כמה תמונות, אם זה מעניין מישהו אני אעלה...
נשמח שתעלהצילמתי שם כמה תמונות, אם זה מעניין מישהו אני אעלה...