צודקחבל שפוגעים במרן בצורה כ''כ מזלזלת
זרוק את העיתון לפח. מי מסתכל בו בכלל תמיד היה ויהיה עיתון מפלגתי.חבל שמדחיקים את מרן לפינה בשס ובעיתון הדרך
בזמנו חייבו וכפו אותנו לעשות מנוי שזו הוראת חכם שלום זיע"א שכדאי לקרוא בו (כדברי הנציגה) אמרתי לה ברגע שחכם שלום יקרא בו גם אני אעשה מנוי.. וביטלתי. לא בגלל שום דבר אחר חוץ מזה שהוא לא מעניין בגרוש.
עיתון יש ראיה לכאן או לכאן?
די תתקדמו, שיכתבו מה שרוצים.. איזה עולם מבולבל.
יש לנו את ספרי מרן זיע"א ויבלחט"א שליט"א משם נלמד ונביא ראיות.
שיתכנסו חברי המועצת יחד איתו ויחליטו, למה כל הציהור צריך לסבול, איפה העסקנים שמחפשים רק אקשן ומחלוקת ולא שלום?!?!חבל שלא שומעים לדעתו האמיתית של מרן
נכוןחבל ששלוחי דרבנן לא נפגשים בכלל עם הרבנן
אני לא יודע בני כמה אתם ומי אתם.חבל שאתה וחברים כמוך כואב להם הכאב על היו''ר והכאב של מרן לא מעניין אותכם אנשים מתוך היתו צועקים הצילו ואתה וחבריך מה שמפריע לכם זה הפילוג אמרנו כמה פעמים שעד לפני שלוש שנים הכל היה בסדר לא היה פילוג ולא היה כלום הסדר היה מסודר חכם שלום הרב בעדני הרב יצחק מי ששינה את הסדר הזה שיאכל את הדיסה שהוא בישל בעצמו
לא אנחנו לא נשתוק רוצים תשובות יש לכם מה לענות @דרך המלך @יי"ש @לשמור ולעשות ???
אתה לא מכיר אותי (גדלתי וחונכתי על ברכי מרן זיע"א) ואינך יודע כמה אני מצטער על כבוד התורה וחילול השם הגדול והנורא שנעשה.
אם לא כבודו של מרן כבודו של מי??
גם אריה דרעי הוא אדם (חוץ מהר"ת) בעל משפחה וכו' כמו כל יהודי וכששופכים דם של יהודי בטענה של כבוד התורה.. מה שנעשה זה בדיוק הפוך, כי זה לא כפי דיני התורה.
לדידי, הנקודה היא לא אריה דרעי כלל (למרות ההערכה והכבוד שלי אליו) וזה מה שאני רוצה שתבינו..
מה אתם מחפשים נקמנות, נראה לו מה זה..?
הענין הוא כבוד השם הגדול והנורא שמתחלל ומתבזה בכותרות העיתונים, האתרים, הערוצים, הרחובות, ובפשקווילים. וזה ע"י ריבוי האש והלהבה ע"י כלים ורעיונות שונים ומשונים תחת זו שעלינו (ובעיקר עליכם מקורבי מרן - אין לי איך להגיע למקורבי אד"ם) לרדוף אחר השלום בכל העוז, יותר ולפחות לא פחות מהרדיפה אחר ליבוי המחלוקת.
אבא! תגאל את בניך.. רוצים לקדש את שמך ואת כבוד תורתך, ולא יודעים כיצד, ומה היא הדרך הנכונה.. ראה כמה הם מבולבלים ושוטטים אנה ואנה.
והוא רחום יכפר!
נערך לאחרונה: