יוסף דהן Well-known member 28 Jan 2024 #1 המעונין לרכוש בקובץ דיגיטלי חוברת 40 עמודים של שאלות הרבנות לפי סדר סימני איסור והיתר יכול להעביר עשרה שקלים בפרטים במיל שלי מצורף דוג'
המעונין לרכוש בקובץ דיגיטלי חוברת 40 עמודים של שאלות הרבנות לפי סדר סימני איסור והיתר יכול להעביר עשרה שקלים בפרטים במיל שלי מצורף דוג'
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 28 Jan 2024 #2 יוסף דהן אמר: המעונין לרכוש בקובץ דיגיטלי חוברת 40 עמודים של שאלות הרבנות לפי סדר סימני איסור והיתר לחץ כדי להרחיב... כל הסימנים שבמבחנים של הרבנות? מליחה, בשר בחלב ותערובות?
יוסף דהן אמר: המעונין לרכוש בקובץ דיגיטלי חוברת 40 עמודים של שאלות הרבנות לפי סדר סימני איסור והיתר לחץ כדי להרחיב... כל הסימנים שבמבחנים של הרבנות? מליחה, בשר בחלב ותערובות?
יוסף דהן Well-known member 28 Jan 2024 #3 בנימין לוריא אמר: כל הסימנים שבמבחנים של הרבנות? מליחה, בשר בחלב ותערובות? לחץ כדי להרחיב... אכן נעשתה ברירה מהשאלות שכבר לא בחומר כגון תולעים וכן אין שאלות שחוזרות על עצמן וזה גם לפי סדר הש"ע דהינו בסי' סט השאלה של ס"א ראשונה וסעי' כא אחרונה
בנימין לוריא אמר: כל הסימנים שבמבחנים של הרבנות? מליחה, בשר בחלב ותערובות? לחץ כדי להרחיב... אכן נעשתה ברירה מהשאלות שכבר לא בחומר כגון תולעים וכן אין שאלות שחוזרות על עצמן וזה גם לפי סדר הש"ע דהינו בסי' סט השאלה של ס"א ראשונה וסעי' כא אחרונה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 29 Jan 2024 #7 אריאל שמואל אמר: במה זה שונה מרשימת השאלות שבספרי היכל שלמה? לחץ כדי להרחיב... נראה לי ששם זה שאלות כלליות ומסכמות יותר, ופה זה יותר לפרטים. (כמו שאלות למבחן של כולל, לא של הרבנות).
אריאל שמואל אמר: במה זה שונה מרשימת השאלות שבספרי היכל שלמה? לחץ כדי להרחיב... נראה לי ששם זה שאלות כלליות ומסכמות יותר, ופה זה יותר לפרטים. (כמו שאלות למבחן של כולל, לא של הרבנות).
יוסף דהן Well-known member 29 Jan 2024 #8 אריאל שמואל אמר: במה זה שונה מרשימת השאלות שבספרי היכל שלמה? לחץ כדי להרחיב... בנימין לוריא אמר: נראה לי ששם זה שאלות כלליות ומסכמות יותר, ופה זה יותר לפרטים. (כמו שאלות למבחן של כולל, לא של הרבנות). לחץ כדי להרחיב... אכן צדק ר' בנימין הספר היכל שלמה הוא סיכום של החומר של הרבנות ולפני כל דבר יש שאלה ובד''כ לקחו מהרבנות השאלה אך בחוברת זו שערכתי יש רק שאלות שנשאלו במבחני הרבנות
אריאל שמואל אמר: במה זה שונה מרשימת השאלות שבספרי היכל שלמה? לחץ כדי להרחיב... בנימין לוריא אמר: נראה לי ששם זה שאלות כלליות ומסכמות יותר, ופה זה יותר לפרטים. (כמו שאלות למבחן של כולל, לא של הרבנות). לחץ כדי להרחיב... אכן צדק ר' בנימין הספר היכל שלמה הוא סיכום של החומר של הרבנות ולפני כל דבר יש שאלה ובד''כ לקחו מהרבנות השאלה אך בחוברת זו שערכתי יש רק שאלות שנשאלו במבחני הרבנות
יוסף דהן Well-known member 7 פברואר (2) 2024 #9 אפשרי לראות דוג' של הסגנון של החוברת כאן שאלות חזרה לתפלה וברכות ברכה forum.moreshet-maran.com