יוסף דהן Well-known member 9 אוקטובר 2023 #1 איני מצליח לחבר מדפסת HP דרך הוויפי כל פעם שאני מנסה הראוטר של האינטרנט מתנתק מישהו יודע פיתרון? בקשה
איני מצליח לחבר מדפסת HP דרך הוויפי כל פעם שאני מנסה הראוטר של האינטרנט מתנתק מישהו יודע פיתרון? בקשה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 9 אוקטובר 2023 #2 עזרה במדפסת שלום לכולם יש לי מדפסת בדרדר 2710 ולפעמים קורה שיש ניתוק של הוויפי ואז אני לא יכול להדפיס מישהו מכיר פיתרון? forum.moreshet-maran.com
עזרה במדפסת שלום לכולם יש לי מדפסת בדרדר 2710 ולפעמים קורה שיש ניתוק של הוויפי ואז אני לא יכול להדפיס מישהו מכיר פיתרון? forum.moreshet-maran.com
יוסף דהן Well-known member 9 אוקטובר 2023 #3 בנימין לוריא אמר: עזרה במדפסת שלום לכולם יש לי מדפסת בדרדר 2710 ולפעמים קורה שיש ניתוק של הוויפי ואז אני לא יכול להדפיס מישהו מכיר פיתרון? forum.moreshet-maran.com לחץ כדי להרחיב... זו מדפסת מחברה אחרת תודה על הניסיון
בנימין לוריא אמר: עזרה במדפסת שלום לכולם יש לי מדפסת בדרדר 2710 ולפעמים קורה שיש ניתוק של הוויפי ואז אני לא יכול להדפיס מישהו מכיר פיתרון? forum.moreshet-maran.com לחץ כדי להרחיב... זו מדפסת מחברה אחרת תודה על הניסיון
יצחק משען Well-known member 10 אוקטובר 2023 #4 אגב היום ביררתי במחסני חשמל על מדפסת שיכולה להדפיס כמות גדולה של דפים, הראו לי דגם חדש של HP שיכול להדפיס עד 18.000 דפים בשחור (זה), השאלה אם למישהו יש ניסיון עם זה ויכול להמליץ או לשלול
אגב היום ביררתי במחסני חשמל על מדפסת שיכולה להדפיס כמות גדולה של דפים, הראו לי דגם חדש של HP שיכול להדפיס עד 18.000 דפים בשחור (זה), השאלה אם למישהו יש ניסיון עם זה ויכול להמליץ או לשלול