ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 4 Mar 2025 #1 היכן מצינו לאחד מהראשונים שכתב על דברי אחד מהאמוראים שהם משובשים?
פִּתָרוֹן אור יעקב 13 Mar 2025 בית הבחירה למאירי (שבת סב:) "ויראה לי שדברי רבין במחילה מכבודו משובשים הם"
ב בדרכי האבות Active member 5 Mar 2025 #2 בנימין לוריא אמר: היכן מצינו לאחד מהראשונים שכתב על דברי אחד מהאמוראים שהם משובשים? לחץ כדי להרחיב... ר' אברהם בן הרמב"ם על דברי רבי? הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: היכן מצינו לאחד מהראשונים שכתב על דברי אחד מהאמוראים שהם משובשים? לחץ כדי להרחיב... ר' אברהם בן הרמב"ם על דברי רבי?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 Mar 2025 #3 בדרכי האבות אמר: ר' אברהם בן הרמב"ם על דברי רבי? לחץ כדי להרחיב... תוכל לכתוב מקור? הצביעו 0 הצביעו למטה
א אוריאל Member 13 Mar 2025 #4 בנימין לוריא אמר: היכן מצינו לאחד מהראשונים שכתב על דברי אחד מהאמוראים שהם משובשים? לחץ כדי להרחיב... מה הפתרון? הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: היכן מצינו לאחד מהראשונים שכתב על דברי אחד מהאמוראים שהם משובשים? לחץ כדי להרחיב... מה הפתרון?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 13 Mar 2025 #5 אוריאל אמר: מה הפתרון? לחץ כדי להרחיב... אתן רמז. מה מעדיפים? את השם של אותו ראשון או את המסכת בה זה כתוב? ספוילר (אולי נעשה כעין "סקר". מי שמעדיף את שם הרב - שיעשה להודעה זו "שכוייח" . ומי שמעדיף את המסכת - יסמן "אהבתי" ) הצביעו 0 הצביעו למטה
אוריאל אמר: מה הפתרון? לחץ כדי להרחיב... אתן רמז. מה מעדיפים? את השם של אותו ראשון או את המסכת בה זה כתוב? ספוילר (אולי נעשה כעין "סקר". מי שמעדיף את שם הרב - שיעשה להודעה זו "שכוייח" . ומי שמעדיף את המסכת - יסמן "אהבתי" )
אור יעקב Active member 13 Mar 2025 #6 בית הבחירה למאירי (שבת סב:) "ויראה לי שדברי רבין במחילה מכבודו משובשים הם" הצביעו 0 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 13 Mar 2025 #7 אור יעקב אמר: בית הבחירה למאירי (שבת סב:) "ויראה לי שדברי רבין במחילה מכבודו משובשים הם" לחץ כדי להרחיב... נכון מאוד! יישר כח! (אפשר לדעת איך מצאת?) הצביעו 0 הצביעו למטה
אור יעקב אמר: בית הבחירה למאירי (שבת סב:) "ויראה לי שדברי רבין במחילה מכבודו משובשים הם" לחץ כדי להרחיב... נכון מאוד! יישר כח! (אפשר לדעת איך מצאת?)
אור יעקב Active member 13 Mar 2025 #8 אני זוכר שראיתי זאת לפני שנה בערך. (ובאמת זה היה קצת מוזר שראיתי זאת כי לא ראיתי דבר כזה בחיים) כעין הנ"ל יש בשו"ע סי' תרסב (סעי' ז כמדומני אין לי כרגע ספרים כאן) על דברי הרשב"ש שטועה הוא. הצביעו 0 הצביעו למטה
אני זוכר שראיתי זאת לפני שנה בערך. (ובאמת זה היה קצת מוזר שראיתי זאת כי לא ראיתי דבר כזה בחיים) כעין הנ"ל יש בשו"ע סי' תרסב (סעי' ז כמדומני אין לי כרגע ספרים כאן) על דברי הרשב"ש שטועה הוא.