מתגעגע Well-known member 12 Nov 2023 #1 איזה רשע היה מאותם תתקע"ד דורות שעמד הקב"ה ושתלן בכל דור ודור [כמובא בחגיגה יד.]?
פִּתָרוֹן ב ב בדרכי האבות 12 Nov 2023 מתגעגע אמר: איזה רשע היה מאותם תתקע"ד דורות שעמד הקב"ה ושתלן בכל דור ודור [כמובא בחגיגה יד.]? לחץ כדי להרחיב... עשו שהרי היה לו יצר הרע כבר בעודו בבטן אמו.
מתגעגע אמר: איזה רשע היה מאותם תתקע"ד דורות שעמד הקב"ה ושתלן בכל דור ודור [כמובא בחגיגה יד.]? לחץ כדי להרחיב... עשו שהרי היה לו יצר הרע כבר בעודו בבטן אמו.
ב בדרכי האבות Active member 12 Nov 2023 #2 מתגעגע אמר: איזה רשע היה מאותם תתקע"ד דורות שעמד הקב"ה ושתלן בכל דור ודור [כמובא בחגיגה יד.]? לחץ כדי להרחיב... עשו שהרי היה לו יצר הרע כבר בעודו בבטן אמו. הצביעו 0 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
מתגעגע אמר: איזה רשע היה מאותם תתקע"ד דורות שעמד הקב"ה ושתלן בכל דור ודור [כמובא בחגיגה יד.]? לחץ כדי להרחיב... עשו שהרי היה לו יצר הרע כבר בעודו בבטן אמו.
פותח הדיון פותח הדיון מתגעגע Well-known member 13 Nov 2023 #3 בדרכי האבות אמר: עשו שהרי היה לו יצר הרע כבר בעודו בבטן אמו. לחץ כדי להרחיב... אם תרצה תוכל לזכות ולזכות את הציבור במקור ובהרחבת הענין הצביעו 0 הצביעו למטה
בדרכי האבות אמר: עשו שהרי היה לו יצר הרע כבר בעודו בבטן אמו. לחץ כדי להרחיב... אם תרצה תוכל לזכות ולזכות את הציבור במקור ובהרחבת הענין
מ מערכה נגד מערכה Member 13 Nov 2023 #4 מתגעגע אמר: איזה רשע היה מאותם תתקע"ד דורות שעמד הקב"ה ושתלן בכל דור ודור [כמובא בחגיגה יד.]? לחץ כדי להרחיב... מבואר בדברי הגר"א [ושורשו בגמ' חגיגה] שהעזי פנים שבדור, הערב רב המולכים עלינו מלכותא בלא תגא. הצביעו 1 הצביעו למטה
מתגעגע אמר: איזה רשע היה מאותם תתקע"ד דורות שעמד הקב"ה ושתלן בכל דור ודור [כמובא בחגיגה יד.]? לחץ כדי להרחיב... מבואר בדברי הגר"א [ושורשו בגמ' חגיגה] שהעזי פנים שבדור, הערב רב המולכים עלינו מלכותא בלא תגא.
ב בדרכי האבות Active member 13 Nov 2023 #5 מתגעגע אמר: אם תרצה תוכל לזכות ולזכות את הציבור במקור ובהרחבת הענין לחץ כדי להרחיב... המקור שזכור לי זה ספר חסידים כמדומני באזור תתשל"ג הצביעו 1 הצביעו למטה
מתגעגע אמר: אם תרצה תוכל לזכות ולזכות את הציבור במקור ובהרחבת הענין לחץ כדי להרחיב... המקור שזכור לי זה ספר חסידים כמדומני באזור תתשל"ג
פותח הדיון פותח הדיון מתגעגע Well-known member 14 Nov 2023 #6 בדרכי האבות אמר: המקור שזכור לי זה ספר חסידים כמדומני באזור תתשל"ג לחץ כדי להרחיב... תתשל"ז לא יאומן הכל מהזיכרון!!! נערך לאחרונה: 14 Nov 2023 הצביעו 0 הצביעו למטה
בדרכי האבות אמר: המקור שזכור לי זה ספר חסידים כמדומני באזור תתשל"ג לחץ כדי להרחיב... תתשל"ז לא יאומן הכל מהזיכרון!!!