פִּתָרוֹן מתגעגע 3 אוגוסט (8) 2024 צאלח מנצור אמר: איך קשור חג החנוכה לפרשת מסעי? לחץ כדי להרחיב... וַיַּחֲנוּ בְּחַשְׁמֹנָה - רמז לחשמונאים
צאלח מנצור אמר: איך קשור חג החנוכה לפרשת מסעי? לחץ כדי להרחיב... וַיַּחֲנוּ בְּחַשְׁמֹנָה - רמז לחשמונאים
פותח הדיון פותח הדיון צאלח מנצור Well-known member 3 אוגוסט (8) 2024 #4 איני יכול להאריך בזה כעת. הצביעו 0 הצביעו למטה
מתגעגע Well-known member 3 אוגוסט (8) 2024 #5 צאלח מנצור אמר: איך קשור חג החנוכה לפרשת מסעי? לחץ כדי להרחיב... וַיַּחֲנוּ בְּחַשְׁמֹנָה - רמז לחשמונאים הצביעו 1 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
צאלח מנצור אמר: איך קשור חג החנוכה לפרשת מסעי? לחץ כדי להרחיב... וַיַּחֲנוּ בְּחַשְׁמֹנָה - רמז לחשמונאים
פותח הדיון פותח הדיון צאלח מנצור Well-known member 3 אוגוסט (8) 2024 #7 והוא המסע הכ"ה חנו-כה. הצביעו 0 הצביעו למטה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 19 דצמבר (12) 2024 #8 פשוט אמר: חנוכה הוא חג? לחץ כדי להרחיב... "יש לי יום יום חג" האם כל חג הוא "חג"? במקורותינו הקדומים נתייחד השם "חג" למועדים וזמנים שבהם יש להקריב קרבן חגיגה [1] . כמה הלכות תלויות בהגדרה המדויקת של ... blog.maanelashon.org הצביעו 0 הצביעו למטה
פשוט אמר: חנוכה הוא חג? לחץ כדי להרחיב... "יש לי יום יום חג" האם כל חג הוא "חג"? במקורותינו הקדומים נתייחד השם "חג" למועדים וזמנים שבהם יש להקריב קרבן חגיגה [1] . כמה הלכות תלויות בהגדרה המדויקת של ... blog.maanelashon.org
פ פשוט Well-known member 19 דצמבר (12) 2024 #9 בנימין לוריא אמר: "יש לי יום יום חג" האם כל חג הוא "חג"? במקורותינו הקדומים נתייחד השם "חג" למועדים וזמנים שבהם יש להקריב קרבן חגיגה [1] . כמה הלכות תלויות בהגדרה המדויקת של ... blog.maanelashon.org לחץ כדי להרחיב... הללויה! הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: "יש לי יום יום חג" האם כל חג הוא "חג"? במקורותינו הקדומים נתייחד השם "חג" למועדים וזמנים שבהם יש להקריב קרבן חגיגה [1] . כמה הלכות תלויות בהגדרה המדויקת של ... blog.maanelashon.org לחץ כדי להרחיב... הללויה!