D dvidcohen Well-known member 18 יוני (6) 2023 #21 אני חושב שהכי מוכר שהשתמש בו הוא הרב כדורי... הצביעו 0 הצביעו למטה
ד דוד א Well-known member 18 יוני (6) 2023 #22 עוד משהו על דרך ההלצה, מניין שמרן השלחן ערוך זיע"א היה אשכנזי ? הצביעו 0 הצביעו למטה
צ ציון ש Well-known member 18 יוני (6) 2023 #23 דוד א אמר: עוד משהו על דרך ההלצה, מניין שמרן השלחן ערוך זיע"א היה אשכנזי ? לחץ כדי להרחיב... כי הוא כותב בכתב בית יוסף? הצביעו 0 הצביעו למטה
דוד א אמר: עוד משהו על דרך ההלצה, מניין שמרן השלחן ערוך זיע"א היה אשכנזי ? לחץ כדי להרחיב... כי הוא כותב בכתב בית יוסף?
ד דוד א Well-known member 18 יוני (6) 2023 #24 ציון ש אמר: כי הוא כותב בכתב בית יוסף? לחץ כדי להרחיב... לא חשבתי על זה, יתכן, אם כי מהשלחן ערוך משמע קצת שמרן כתב בכתב ספרדי (או"ח סי' לב סעי' יח), ויש אריכות גדולה מדוע הביא רק את הכתב ההוא (עי' הלכה ברורה). הצביעו 0 הצביעו למטה
ציון ש אמר: כי הוא כותב בכתב בית יוסף? לחץ כדי להרחיב... לא חשבתי על זה, יתכן, אם כי מהשלחן ערוך משמע קצת שמרן כתב בכתב ספרדי (או"ח סי' לב סעי' יח), ויש אריכות גדולה מדוע הביא רק את הכתב ההוא (עי' הלכה ברורה).
D dvidcohen Well-known member 21 יוני (6) 2023 #25 עה סט אמר: מזכיר לי שמצאתי שהרב לאו מוזכר בטור. (עי' טור או"ח סימן רב "ופי' ה"ר יוסף לאו")... לחץ כדי להרחיב... אם כבר אנחנו בענייני מילי דבדיחותא, מצאתי משהו יותר מענין מזה... [למתעניינים - ספר מרכבות ארגמן ח"ד עמ' תי] הצביעו 0 הצביעו למטה
עה סט אמר: מזכיר לי שמצאתי שהרב לאו מוזכר בטור. (עי' טור או"ח סימן רב "ופי' ה"ר יוסף לאו")... לחץ כדי להרחיב... אם כבר אנחנו בענייני מילי דבדיחותא, מצאתי משהו יותר מענין מזה... [למתעניינים - ספר מרכבות ארגמן ח"ד עמ' תי]
ד דוד א Well-known member 21 יוני (6) 2023 #26 דוד א אמר: עוד משהו על דרך ההלצה, מניין שמרן השלחן ערוך זיע"א היה אשכנזי ? לחץ כדי להרחיב... משהו בבית יוסף חלק יו"ד בדיני תערובות ... הצביעו 0 הצביעו למטה
דוד א אמר: עוד משהו על דרך ההלצה, מניין שמרן השלחן ערוך זיע"א היה אשכנזי ? לחץ כדי להרחיב... משהו בבית יוסף חלק יו"ד בדיני תערובות ...