נ נחמן עמר Active member 30 יוני (6) 2024 #1 איזה מילה במגילת אסתר שכתובה רק שם ולא בשום מקום אחר בתנ''ך קשורה למסכת בבא קמא
פִּתָרוֹן ס"ט 30 יוני (6) 2024 נראה לי המילה 'נזק' כי אין הצר שווה בנזק המלך. ובמסכת ב"ק מילה זו מופיעה פעמים רבות
פותח הדיון פותח הדיון נ נחמן עמר Active member 30 יוני (6) 2024 #3 המילה קשורה וגם כתובה רק שם ולא בשום מקום בתנ''ך הצביעו 0 הצביעו למטה
ח חלם וחכמיה New member 30 יוני (6) 2024 #4 אשריך רבי נחמן שאתה מאתגר אותנו בשאלות יפות חילך לאורייתא הצביעו 0 הצביעו למטה
ס"ט Well-known member 30 יוני (6) 2024 #5 נראה לי המילה 'נזק' כי אין הצר שווה בנזק המלך. ובמסכת ב"ק מילה זו מופיעה פעמים רבות הצביעו 4 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
ל לייבלה Active member 30 יוני (6) 2024 #7 רבינו @נחמן עמר, הרבנים @ס"ט , ו @פשוט ענו לך, מה יש לך לומר לנו? אולי התשובה לא נכונה? אולי יש באמתחתך תשובות נוספות. הַחְכֶּם אותנו.. הצביעו 0 הצביעו למטה
רבינו @נחמן עמר, הרבנים @ס"ט , ו @פשוט ענו לך, מה יש לך לומר לנו? אולי התשובה לא נכונה? אולי יש באמתחתך תשובות נוספות. הַחְכֶּם אותנו..
פ פשוט Well-known member 30 יוני (6) 2024 #8 לייבלה אמר: רבינו @נחמן עמר, הרבנים @ס"ט , ו @פשוט ענו לך, מה יש לך לומר לנו? אולי התשובה לא נכונה? אולי יש באמתחתך תשובות נוספות. הַחְכֶּם אותנו.. לחץ כדי להרחיב... אני לא עניתי. זה החכם @ס"ט הי"ו שענה. הצביעו 0 הצביעו למטה
לייבלה אמר: רבינו @נחמן עמר, הרבנים @ס"ט , ו @פשוט ענו לך, מה יש לך לומר לנו? אולי התשובה לא נכונה? אולי יש באמתחתך תשובות נוספות. הַחְכֶּם אותנו.. לחץ כדי להרחיב... אני לא עניתי. זה החכם @ס"ט הי"ו שענה.
פותח הדיון פותח הדיון נ נחמן עמר Active member 30 יוני (6) 2024 #9 חילך לאורייתא ס''ט ירבו כמותך בישראל הצביעו 0 הצביעו למטה