ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 11 יוני (6) 2023 #2 מה כוונתך? כמו "משנה תורה"? הצביעו 1 הצביעו למטה
ל לשמור ולעשות Well-known member 11 יוני (6) 2023 #4 שו"ת ספר יהושע לר' יהושע העשיל הצביעו 1 הצביעו למטה
פ פשוט Well-known member 11 יוני (6) 2023 #5 תורת משה לרבותינו רבי משה אלשיך ורבי משה סופר ז"ל הצביעו 1 הצביעו למטה
ל לשמור ולעשות Well-known member 11 יוני (6) 2023 #6 פשוט אמר: תורת משה לרבותינו רבי משה אלשיך ורבי משה סופר ז"ל לחץ כדי להרחיב... אם לא נדרש שם מדויק חזון עובדיה למרן רבנו זיע"א ויש עוד ספרים, "בראשית ברא", "אלה שמות", "אלה הדברים". הצביעו 1 הצביעו למטה
פשוט אמר: תורת משה לרבותינו רבי משה אלשיך ורבי משה סופר ז"ל לחץ כדי להרחיב... אם לא נדרש שם מדויק חזון עובדיה למרן רבנו זיע"א ויש עוד ספרים, "בראשית ברא", "אלה שמות", "אלה הדברים".
ד דוד א Well-known member 11 יוני (6) 2023 #7 יש פירוש "מגילת אסתר" על ספר המצוות להרמב"ם. הצביעו 1 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון צ ציון ש Well-known member 12 יוני (6) 2023 #8 ספר הישר ספר המקנה הצביעו 0 הצביעו למטה
ה הפונצ'ר New member 12 יוני (6) 2023 #9 ספר מלחמות ה' להרמב"ן מוזכר בספר במדבר פרק כא פסוק ד עַל כֵּן֙ יֵֽאָמַ֔ר בְּסֵ֖פֶר מִלְחֲמֹ֣ת יְהוָ֑ה אֶת וָהֵ֣ב בְּסוּפָ֔ה וְאֶת הַנְּחָלִ֖ים אַרְנֽוֹן׃ הצביעו 0 הצביעו למטה
ספר מלחמות ה' להרמב"ן מוזכר בספר במדבר פרק כא פסוק ד עַל כֵּן֙ יֵֽאָמַ֔ר בְּסֵ֖פֶר מִלְחֲמֹ֣ת יְהוָ֑ה אֶת וָהֵ֣ב בְּסוּפָ֔ה וְאֶת הַנְּחָלִ֖ים אַרְנֽוֹן׃
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 12 יוני (6) 2023 #10 אני לא חושב שהכוונה לספרים ששמם מוזכר בתנ"ך. אם כן יש אין ספור... הכוונה בפשטות על ספרים ששמותם כשמות ספרים בתנ"ך. הצביעו 0 הצביעו למטה
אני לא חושב שהכוונה לספרים ששמם מוזכר בתנ"ך. אם כן יש אין ספור... הכוונה בפשטות על ספרים ששמותם כשמות ספרים בתנ"ך.
ד דוד א Well-known member 14 יוני (6) 2023 #11 רוב ספריו של מרן זיע"א, נראה לי כמו שאמר ר' בנימין הצדיק, ... ואז יש את "ספר יהושע" כמו שכתב אמרו, ואת "ספר שופטים" הספר האחרון בי"ד לרמב"ם, ואולי גם את פי' מגילת אסתר על ספר המצוות. הצביעו 0 הצביעו למטה
רוב ספריו של מרן זיע"א, נראה לי כמו שאמר ר' בנימין הצדיק, ... ואז יש את "ספר יהושע" כמו שכתב אמרו, ואת "ספר שופטים" הספר האחרון בי"ד לרמב"ם, ואולי גם את פי' מגילת אסתר על ספר המצוות.