פִּתָרוֹן מ מ מדרש 16 יולי (7) 2024 נחמן עמר אמר: עיינו מסימן ק עד סימן קז זה הרמז הכי קרוב שאני יכול לתת לחץ כדי להרחיב... מוזכר גם בסימן קה ס"ק א: לא יצוייר דין זה. אך זה כבר נכתב לעיל ולא אישרת.
נחמן עמר אמר: עיינו מסימן ק עד סימן קז זה הרמז הכי קרוב שאני יכול לתת לחץ כדי להרחיב... מוזכר גם בסימן קה ס"ק א: לא יצוייר דין זה. אך זה כבר נכתב לעיל ולא אישרת.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 יולי (7) 2024 #41 מדרש אמר: והאמת, שכתבתי גם את זה, וזו הדוגמא המתאימה לשאלתו, רק ללא ציון הס"ק, ומשום מה הוא לא הבחין גם בתגובה זו: מוזכר גם בסימן קה: לא יצוייר דין זה. לחץ כדי להרחיב... אז א"כ נראה לי פשוט שיש לסמן הודעה זו כתשובה (ואולי תערוך ותכתוב שם גם את הס"ק). הצביעו 0 הצביעו למטה
מדרש אמר: והאמת, שכתבתי גם את זה, וזו הדוגמא המתאימה לשאלתו, רק ללא ציון הס"ק, ומשום מה הוא לא הבחין גם בתגובה זו: מוזכר גם בסימן קה: לא יצוייר דין זה. לחץ כדי להרחיב... אז א"כ נראה לי פשוט שיש לסמן הודעה זו כתשובה (ואולי תערוך ותכתוב שם גם את הס"ק).
פותח הדיון פותח הדיון נ נחמן עמר Active member 17 יולי (7) 2024 #42 בנימין לוריא אמר: אני אישית חושב שסימון התשובה מגיע ל"מדרש" שענה מה שנתכוון כותב התשובה, רק מבלי הדוגמא המתאימה. אני די בטוח שאם היה נכתב שזו התשובה רק שצריך מקור מדוייק, הוא היה יכול להביא. אולי שיערוך את הודעותו ויכתוב את הדוגמא הנכונה ויסומן כפיתרון. לחץ כדי להרחיב... קיבלתי מודעה זו..................... הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: אני אישית חושב שסימון התשובה מגיע ל"מדרש" שענה מה שנתכוון כותב התשובה, רק מבלי הדוגמא המתאימה. אני די בטוח שאם היה נכתב שזו התשובה רק שצריך מקור מדוייק, הוא היה יכול להביא. אולי שיערוך את הודעותו ויכתוב את הדוגמא הנכונה ויסומן כפיתרון. לחץ כדי להרחיב... קיבלתי מודעה זו.....................
מ מדרש Member 17 יולי (7) 2024 #43 נחמן עמר אמר: קיבלתי מודעה זו..................... לחץ כדי להרחיב... אני מציע שאת ההעברה הבנקאית, תחלוק ביני לבין ר' בנימין, והכל על מקומו בא בשלום. או שתפנק בחידה חדשה טובה :) חזק וברוך. הצביעו 0 הצביעו למטה
נחמן עמר אמר: קיבלתי מודעה זו..................... לחץ כדי להרחיב... אני מציע שאת ההעברה הבנקאית, תחלוק ביני לבין ר' בנימין, והכל על מקומו בא בשלום. או שתפנק בחידה חדשה טובה :) חזק וברוך.