D dvidcohen Well-known member 18 יוני (6) 2023 #1 היכן מופיע בש"ס צמד מלים שלש פעמים ברצף? כמו לדוגמא שיופיע "מודה במקצת, מודה במקצת, מודה במקצת".
פִּתָרוֹן ב ב בנימין לוריא 18 יוני (6) 2023 עובד כוכבים עובד כוכבים עובד כוכבים (גיטין לח.). וכבר הבאתי זאת כאן.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 יוני (6) 2023 #2 עובד כוכבים עובד כוכבים עובד כוכבים (גיטין לח.). וכבר הבאתי זאת כאן. הצביעו 0 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
פ פשוט Well-known member 18 יוני (6) 2023 #3 בנימין לוריא אמר: עובד כוכבים לחץ כדי להרחיב... מקור הביטוי בתלמוד בא מן הצנזורה. הצביעו 0 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון D dvidcohen Well-known member 18 יוני (6) 2023 #4 בנימין לוריא אמר: עובד כוכבים עובד כוכבים עובד כוכבים (גיטין לח.). וכבר הבאתי זאת כאן. לחץ כדי להרחיב... יישר כח! לא חשבתי שעוד מישהו עלה על זה... אני לומד את זה היום במסגרת הדף היומי... הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: עובד כוכבים עובד כוכבים עובד כוכבים (גיטין לח.). וכבר הבאתי זאת כאן. לחץ כדי להרחיב... יישר כח! לא חשבתי שעוד מישהו עלה על זה... אני לומד את זה היום במסגרת הדף היומי...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 יוני (6) 2023 #6 יעקב יעקב אמר: הדף היומי לא היה ל"ב? לחץ כדי להרחיב... כנראה לכן הוא כתב "אני לומד את זה היום במסגרת הדף היומי" והיינו שרק הוא לומד את זה היום כיון שהוא מקדים את כולם... הצביעו 0 הצביעו למטה
יעקב יעקב אמר: הדף היומי לא היה ל"ב? לחץ כדי להרחיב... כנראה לכן הוא כתב "אני לומד את זה היום במסגרת הדף היומי" והיינו שרק הוא לומד את זה היום כיון שהוא מקדים את כולם...
פותח הדיון פותח הדיון D dvidcohen Well-known member 18 יוני (6) 2023 #7 יעקב יעקב אמר: הדף היומי לא היה ל"ב? לחץ כדי להרחיב... אני מתקדם כי אני מוסר בהקלטה לכאלה שמכינים את השיעור הצביעו 0 הצביעו למטה
יעקב יעקב אמר: הדף היומי לא היה ל"ב? לחץ כדי להרחיב... אני מתקדם כי אני מוסר בהקלטה לכאלה שמכינים את השיעור
י יעקב New member 18 יוני (6) 2023 #8 עוד מגיטין (מחר בדף היומי): והלכתא כנחמן והלכתא כנחמן והלכתא כנחמני. הצביעו 0 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון D dvidcohen Well-known member 18 יוני (6) 2023 #9 יעקב אמר: עוד מגיטין (מחר בדף היומי): והלכתא כנחמן והלכתא כנחמן והלכתא כנחמני. לחץ כדי להרחיב... זה 'כמעט'... הצביעו 0 הצביעו למטה
יעקב אמר: עוד מגיטין (מחר בדף היומי): והלכתא כנחמן והלכתא כנחמן והלכתא כנחמני. לחץ כדי להרחיב... זה 'כמעט'...