ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 25 Nov 2023 #2 יעיש. (אשתו היא הרבנית שרה בתו של ר' יעקב יעיש).
י יי"ש Well-known member 6 דצמבר (12) 2023 #3 בנימין לוריא אמר: יעיש. (אשתו היא הרבנית שרה בתו של ר' יעקב יעיש). לחץ כדי להרחיב... זאת מנין לך?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 6 דצמבר (12) 2023 #4 ייש אמר: זאת מנין לך? לחץ כדי להרחיב... יודע. וראיתי גם כאן שכתוב כן.
י יי"ש Well-known member 6 דצמבר (12) 2023 #5 בנימין לוריא אמר: וראיתי גם כאן שכתוב כן. לחץ כדי להרחיב... שם לא ראיתי כתוב את שם משפחת אשתו. כמדומני שאשתו מטבריה?! (אמרו לי פעם משפחת מאדו /משהו כזה..)
בנימין לוריא אמר: וראיתי גם כאן שכתוב כן. לחץ כדי להרחיב... שם לא ראיתי כתוב את שם משפחת אשתו. כמדומני שאשתו מטבריה?! (אמרו לי פעם משפחת מאדו /משהו כזה..)
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 דצמבר (12) 2023 #6 ייש אמר: שם לא ראיתי כתוב את שם משפחת אשתו. כמדומני שאשתו מטבריה?! (אמרו לי פעם משפחת מאדו /משהו כזה..) לחץ כדי להרחיב...
ייש אמר: שם לא ראיתי כתוב את שם משפחת אשתו. כמדומני שאשתו מטבריה?! (אמרו לי פעם משפחת מאדו /משהו כזה..) לחץ כדי להרחיב...
א אטיאסס Active member 7 דצמבר (12) 2023 #7 ייש אמר: שם לא ראיתי כתוב את שם משפחת אשתו. כמדומני שאשתו מטבריה?! (אמרו לי פעם משפחת מאדו /משהו כזה..) לחץ כדי להרחיב... אכן מטבריה עיה"ק
ייש אמר: שם לא ראיתי כתוב את שם משפחת אשתו. כמדומני שאשתו מטבריה?! (אמרו לי פעם משפחת מאדו /משהו כזה..) לחץ כדי להרחיב... אכן מטבריה עיה"ק