במאמר פיו Active member 17 אוקטובר 2023 #1 שלום וברכה לרבנים החשובים אני מחפש דרך יצירת קשר עם הרב בנימין חותה, האם למשהו יש: טלפון או מייל של הרב בנימין חותה? או דרך יצירת קשר?
שלום וברכה לרבנים החשובים אני מחפש דרך יצירת קשר עם הרב בנימין חותה, האם למשהו יש: טלפון או מייל של הרב בנימין חותה? או דרך יצירת קשר?
במאמר פיו Active member 17 אוקטובר 2023 #3 בנימין לוריא אמר: 050-4193452 לחץ כדי להרחיב... חן חן! יש גם מייל אולי? או שלדעתך מתאים לשלוח לו SMS עם שאלה על ציטוט שאמרו לי בשמו?
בנימין לוריא אמר: 050-4193452 לחץ כדי להרחיב... חן חן! יש גם מייל אולי? או שלדעתך מתאים לשלוח לו SMS עם שאלה על ציטוט שאמרו לי בשמו?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 אוקטובר 2023 #4 במאמר פיו אמר: או שלדעתך מתאים לשלוח לו SMS עם שאלה על ציטוט שאמרו לי בשמו? לחץ כדי להרחיב... אני לא חושב שיש לו SMS. זה נראה מספר כשר.
במאמר פיו אמר: או שלדעתך מתאים לשלוח לו SMS עם שאלה על ציטוט שאמרו לי בשמו? לחץ כדי להרחיב... אני לא חושב שיש לו SMS. זה נראה מספר כשר.
ר רבינו Well-known member 22 אוקטובר 2023 #5 הנה הכתובת מייל של הרב חותה שליט"א toratbinyamin@gmail.com
י ישועה ורחמים Well-known member 22 אוקטובר 2023 #6 רבינו אמר: הנה הכתובת מייל של הרב חותה שליט"א toratbinyamin@gmail.com לחץ כדי להרחיב... הוא אמר לי השבוע שהוא לא פותח את המייל
רבינו אמר: הנה הכתובת מייל של הרב חותה שליט"א toratbinyamin@gmail.com לחץ כדי להרחיב... הוא אמר לי השבוע שהוא לא פותח את המייל
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 22 אוקטובר 2023 #7 במאמר פיו אמר: דרך יצירת קשר? לחץ כדי להרחיב... כעת אני יודע שגם @אמונה ובטחון וגם @ישועה ורחמים פוגשים (או עכ"פ פגשו) את הרב בנימין חותה. אולי ניתן להעביר דרכם.
במאמר פיו אמר: דרך יצירת קשר? לחץ כדי להרחיב... כעת אני יודע שגם @אמונה ובטחון וגם @ישועה ורחמים פוגשים (או עכ"פ פגשו) את הרב בנימין חותה. אולי ניתן להעביר דרכם.
ר רבינו Well-known member 22 אוקטובר 2023 #8 ישועה ורחמים אמר: הוא אמר לי השבוע שהוא לא פותח את המייל לחץ כדי להרחיב... הוא פותח אבל לא לעתים קרובות [פעם בשבוע לערך] הוא לא רוצה שיפריעו לו, לכן אמר לך ככה...
ישועה ורחמים אמר: הוא אמר לי השבוע שהוא לא פותח את המייל לחץ כדי להרחיב... הוא פותח אבל לא לעתים קרובות [פעם בשבוע לערך] הוא לא רוצה שיפריעו לו, לכן אמר לך ככה...
י ישועה ורחמים Well-known member 22 אוקטובר 2023 #9 בנימין לוריא אמר: כעת אני יודע שגם @אמונה ובטחון וגם @ישועה ורחמים פוגשים (או עכ"פ פגשו) את הרב בנימין חותה. אולי ניתן להעביר דרכם. לחץ כדי להרחיב... פגשת בו במקרה. בדרך כלל אני פוגש בו פעם או פעמיים בשנה
בנימין לוריא אמר: כעת אני יודע שגם @אמונה ובטחון וגם @ישועה ורחמים פוגשים (או עכ"פ פגשו) את הרב בנימין חותה. אולי ניתן להעביר דרכם. לחץ כדי להרחיב... פגשת בו במקרה. בדרך כלל אני פוגש בו פעם או פעמיים בשנה
אמונה ובטחון Well-known member 23 אוקטובר 2023 #10 אני שולח לו במייל, לפעמים הוא עונה ולפעמים לא. תלוי גם אם זה שאלה דחופה או לא.
אמונה ובטחון Well-known member 23 אוקטובר 2023 #11 נבקש מי יכול להעלות כאן את הקישור של מדור הרבנים ליצירת קשר ומייל שלהם.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 23 אוקטובר 2023 #12 אמונה ובטחון אמר: נבקש מי יכול להעלות כאן את הקישור של מדור הרבנים ליצירת קשר ומייל שלהם. לחץ כדי להרחיב... כבר כתבתי כאן: בנימין לוריא אמר: כוונתך לזה? או אולי לזה? לחץ כדי להרחיב...
אמונה ובטחון אמר: נבקש מי יכול להעלות כאן את הקישור של מדור הרבנים ליצירת קשר ומייל שלהם. לחץ כדי להרחיב... כבר כתבתי כאן: בנימין לוריא אמר: כוונתך לזה? או אולי לזה? לחץ כדי להרחיב...
אמונה ובטחון Well-known member 23 אוקטובר 2023 #13 בנימין לוריא אמר: כבר כתבתי כאן: לחץ כדי להרחיב... יישר כח עצום רבי @בנימין לוריא על כל הפעילות שכבודו עושה לזיכוי הרבים.
בנימין לוריא אמר: כבר כתבתי כאן: לחץ כדי להרחיב... יישר כח עצום רבי @בנימין לוריא על כל הפעילות שכבודו עושה לזיכוי הרבים.