ע"ה ס"ט Well-known member 20 דצמבר (12) 2023 #1 נר שביעי של חנוכה התשפד קבצים מצורפים יחיאל נהרי בפתיחה במקאם עגאם עם מעברים מיוחדים נר שביעי של חנוכה התשפד (360p).zip יחיאל נהרי בפתיחה במקאם עגאם עם מעברים מיוחדים נר שביעי של חנוכה התשפד (360p).zip 15.7 MB · צפיות: 41
י יעקב 1 Member 2 Jan 2024 #3 יפה מאוד. אולי יותר נכון לומר: עג'אם עשיראן (ולפעמים עשיראן דעשיראן... פחד גבהים).
יצחק משען Well-known member 3 Jan 2024 #4 אני לא בא להשוות ולא לחוות דעה, רק להציג פתיחה של חבושה מאתמול נערך לאחרונה על ידי מנחה: 10 אוגוסט (8) 2025
ע"ה ס"ט Well-known member 3 Jan 2024 #8 לשמור ולעשות אמר: כולכם בלי נטפרי, יש עוד משהו טוב? לחץ כדי להרחיב... גם לי עדיין חסום, הגשתי בקשה...
לשמור ולעשות אמר: כולכם בלי נטפרי, יש עוד משהו טוב? לחץ כדי להרחיב... גם לי עדיין חסום, הגשתי בקשה...
ע"ה ס"ט Well-known member 3 Jan 2024 #9 לשמור ולעשות אמר: כולכם בלי נטפרי, יש עוד משהו טוב? לחץ כדי להרחיב... פתחו.
א אתגר New member 10 אוגוסט (8) 2025 #11 יצחק משען אמר: אני לא בא להשוות ולא לחוות דעה, רק להציג פתיחה של חבושה מאתמול, והמבין יבין לחץ כדי להרחיב... ששניהם יצליחו!
יצחק משען אמר: אני לא בא להשוות ולא לחוות דעה, רק להציג פתיחה של חבושה מאתמול, והמבין יבין לחץ כדי להרחיב... ששניהם יצליחו!