נכון לאתמול, לא.האם כבר יצא לאור כרך ב' של ילקוט יוסף ברכות החדש?
לא יודע איזו הדפסה יש לך, אבל אני קיבלתי את הספרים באותו יום שיצא או יום למחרת, ובכל הספרים שהיו לי יש אינדקס.בילקו"י ברכות החדש היו אמורים לשים בסוף אינדקס מפתחות מפורט, כמו שעשו בילקו"י שבת כרך ב החדש, אך לא שמו בסוף.
אכן לא שמתי לב לזה, נכון יש בילקו"י ברכות אינדקס [רק שלא שמו אותו ממש בסוף הספר ולכן חשבתי שלא שמו]לא יודע איזו הדפסה יש לך, אבל אני קיבלתי את הספרים באותו יום שיצא או יום למחרת, ובכל הספרים שהיו לי יש אינדקס.
בכיבוד הורים זכור לי שבהתחלה יצא בלי ואח"כ הדפיסו עם.
דבריך אמת. יש דיבור על ב וג' ביחדילקו"י ברכות ח"ב בעז"ה יצא אחרי פסח, לתת רווח בין עדר לעדר, מחמת עיה"ר.
הספר על ברכות ח"ב, נמצא בשלבי הגה"ה ממש אחרונים. ולע"ע יודפס רק חלק זה, בין פסח לעצרת.דבריך אמת. יש דיבור על ב וג' ביחד
מסימן קעז - עד סימן רחועל אילו סימנים? תודה!
אכןהספר על ברכות ח"ב, נמצא בשלבי הגה"ה ממש אחרונים. ולע"ע יודפס רק חלק זה, בין פסח לעצרת.
תורה מפוארה בכלי מפואר.
שלב אחרי שלב.גם הרב יניב עזיז אמר לי שבאזור פסח יצא רק כרך ב
תודה על האישור.
מצוה בחזרת...גם הרב יניב עזיז אמר לישבאזוראחר פסח יצא רק כרך ב
יש את קובץ בית יוסף במקום...בדיוק אמרתי לרב שגם מחכים לשאר חלקי שו"ת הראשון לציון. יש אלפי מכתבים שבנתיים מחכים במגירות
לא מספיק..יש את קובץ בית יוסף במקום...
אם אתה קורא לזה פרסום מכתבים של הרב, זו בדיחה טובה... ודי למבין.יש את קובץ בית יוסף במקום...
חמור מאוד שאתה כותב כזה דבר, במקום זה.אם אתה קורא לזה פרסום מכתבים של הרב, זו בדיחה טובה... ודי למבין.
למה לפגוע?! אנשים כל כך עובדים קשה מידי שנה על הקובץ הזה, ימים ולילות ולפעמים לא ישנים יותר מ24 שעות בשביל זה, ותגובה כזאת זה ממש לירוק על הבאר שממנה שותים...אם אתה קורא לזה פרסום מכתבים של הרב, זו בדיחה טובה... ודי למבין.