יצחק משען Well-known member 11 דצמבר (12) 2022 #21 תלמיד מרן המתאבק בעפר אמר: מי חיבר את הספר הנ"ל? לחץ כדי להרחיב... זה נראה לי הספר של הרב צופיוף. באמת ספר נפלא ביותר. אבל אני מאמין שיש תשובה באורך בענין הזה.
תלמיד מרן המתאבק בעפר אמר: מי חיבר את הספר הנ"ל? לחץ כדי להרחיב... זה נראה לי הספר של הרב צופיוף. באמת ספר נפלא ביותר. אבל אני מאמין שיש תשובה באורך בענין הזה.
א אברך מבני ברק Well-known member 11 דצמבר (12) 2022 #22 תלמיד מרן המתאבק בעפר אמר: מי חיבר את הספר הנ"ל? לחץ כדי להרחיב... הרב דוד כהן צופיוף
יוסף דהן Well-known member 12 דצמבר (12) 2022 #23 לא מזמן הרב עזיז אמר לי שילקוי טהרה בכתיבה וילקו'י ברכות בהגהה ומישהו אמר שאולי יצא 3 כרכי ילקוי על ברכות
לא מזמן הרב עזיז אמר לי שילקוי טהרה בכתיבה וילקו'י ברכות בהגהה ומישהו אמר שאולי יצא 3 כרכי ילקוי על ברכות
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 12 דצמבר (12) 2022 #24 יוסף דהן אמר: לא מזמן הרב עזיז אמר לי שילקוי טהרה בכתיבה וילקו'י ברכות בהגהה לחץ כדי להרחיב... ב"ה זה כבר התקדם...
יוסף דהן אמר: לא מזמן הרב עזיז אמר לי שילקוי טהרה בכתיבה וילקו'י ברכות בהגהה לחץ כדי להרחיב... ב"ה זה כבר התקדם...
א אברך מבני ברק Well-known member 12 דצמבר (12) 2022 #25 בנימין לוריא אמר: ב"ה זה כבר התקדם... לחץ כדי להרחיב... מנין? ועד היכן?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 12 דצמבר (12) 2022 #26 נתנאל קנתן אמר: מנין? ועד היכן? לחץ כדי להרחיב... הגהה של מה שנכתב.
אושרי רביב Well-known member 19 דצמבר (12) 2022 #28 עובדי ה' אמר: מה עם זה איפה עומדים לחץ כדי להרחיב... ענו לך: בנימין לוריא אמר: הגהה של מה שנכתב. לחץ כדי להרחיב...
עובדי ה' אמר: מה עם זה איפה עומדים לחץ כדי להרחיב... ענו לך: בנימין לוריא אמר: הגהה של מה שנכתב. לחץ כדי להרחיב...