ב בנצי קהאן Member 15 יוני (6) 2023 #1 ידוע לחברי הפורום על ישיבת ראשית חכמה יש לי חבר שרוצה ללמוד שם שנה הבאה להמליץ?
N nati Well-known member 15 יוני (6) 2023 #4 פשוט אמר: אני ממליץ שילך לפונוביז' או לסלבודקה. לחץ כדי להרחיב... אפשר גם פורת יוסף וכסא רחמים
פ פשוט Well-known member 15 יוני (6) 2023 #5 nati אמר: אפשר גם פורת יוסף וכסא רחמים לחץ כדי להרחיב... פחות מתאים לחבר של קהאן...
N nati Well-known member 15 יוני (6) 2023 #6 פשוט אמר: פחות מתאים לחבר של קהאן... לחץ כדי להרחיב... לא שמתי לב, מעניין איך הוא בכלל התקבל לראשית חכמה..
פשוט אמר: פחות מתאים לחבר של קהאן... לחץ כדי להרחיב... לא שמתי לב, מעניין איך הוא בכלל התקבל לראשית חכמה..
פ פשוט Well-known member 15 יוני (6) 2023 #7 לעניינו, זה לא כ"כ לענין לשאול אותנו "יש לי חבר שרוצה ללמוד בישיבה פלונית, האם זה מומלץ", מבלי שאנו מכירים לעומק את החבר ואת הישיבה. נערך לאחרונה: 15 יוני (6) 2023
לעניינו, זה לא כ"כ לענין לשאול אותנו "יש לי חבר שרוצה ללמוד בישיבה פלונית, האם זה מומלץ", מבלי שאנו מכירים לעומק את החבר ואת הישיבה.
N nati Well-known member 15 יוני (6) 2023 #8 פשוט אמר: לעניינו, זה לא כ"כ לענין לשאול אותנו "יש לי חבר שרוצה ללמוד בישיבה פלונית, האם זה מומלץ", מבלי שאנו מכירים לעומק את החבר ואת הישיבה. לחץ כדי להרחיב... כמו שכבודו כתב כבר באשכול אחר.
פשוט אמר: לעניינו, זה לא כ"כ לענין לשאול אותנו "יש לי חבר שרוצה ללמוד בישיבה פלונית, האם זה מומלץ", מבלי שאנו מכירים לעומק את החבר ואת הישיבה. לחץ כדי להרחיב... כמו שכבודו כתב כבר באשכול אחר.
פ פשוט Well-known member 15 יוני (6) 2023 #9 nati אמר: כמו שכבודו כתב כבר באשכול אחר. לחץ כדי להרחיב... לא זוכר
זעיר אנפין Active member 15 יוני (6) 2023 #10 פשוט אמר: אני ממליץ שילך לפונוביז' או לסלבודקה. לחץ כדי להרחיב... אם לא יתקבל לראשית חכמה..