אשר בוכריס
Active member
כל אחד יעשה כחכמתו, ותלוי לפני מי אתה עומד...יש"כ. מסכימים?
כל אחד יעשה כחכמתו, ותלוי לפני מי אתה עומד...יש"כ. מסכימים?
מדובר על הוצאת ספר בכריכה עבה.קונטרס של 100 יחידות כריכה רכה עולה בסביבות 2500 ש"ח,
אתה מחזק את דברי...מדובר על הוצאת ספר בכיכה עבה.
וד"א, קונטרס כריכה רכה צבעונית, 100 עותקים של 200 עמ',
עלה לי לפני כשנה 1600 ש"ח בלבד.
לא הבנתיאתה מחזק את דברי...
הציבור מתפנק... גם יתנו 100 וגם ירצו ריבוע... עדיף מעיקרא להסכים לריבוע ולהראות להם איזה מכובד ולקחת 250לא חייב ריבוע אפשר בשורה, כל 10 אנשים של 100 ש"ח זה 1000 ש"ח, קונטרס של 100 יחידות כריכה רכה עולה בסביבות 2500 ש"ח, זאת אומרת מספיק 25 איש לכסות הדפסה של כריכה רכה , והלוואי שיהיו לך מאות אנשים...
אתה מסכים שזה הסכום לכריכה רכה ואף פחות!לא הבנתי
לא אסטטי בעליל כל השורות הדחוסות הללו.אתה מסכים שזה הסכום לכריכה רכה ואף פחות!
ולכן מספיק כמה עשרות של תורמים!
ודרך אגב גם אם תבקש על הקדשה של שורה אחת 200 ש"ח בדרך כלל נותנים.
כריכה עבה העלות ודאי יותר יקרה אבל ג"כ אפשר להגיע ע"י תרומות כפי שאמרתי!
לא צריך להציע רבע עמ' בפחות מ1000 ש"ח
מנסיון שלי הרוב לא מבינים בין שורה לרבע עמ'! ומי שמבין יתן גם יותר!הציבור מתפנק... גם יתנו 100 וגם ירצו ריבוע... עדיף מעיקרא להסכים לריבוע ולהראות להם איזה מכובד ולקחת 250
אפשר לעשות שורות לא דחוסות ...לא אסטטי בעליל כל השורות הדחוסות הללו.
דעה שלי.
רק אחרי שהספר או הקונטרס יוצא. הם רואים שזה ממש לא ניכר ולא מודגש מספיק...מנסיון שלי הרוב לא מבינים בין שורה לרבע עמ'! ומי שמבין יתן גם יותר!
תציע את שתי האפשרויות שורה או רבע עמ'רק אחרי שהספר או הקונטרס יוצא. הם רואים שזה ממש לא ניכר ולא מודגש מספיק...
דעה שלך הרב.תציע את שתי האפשרויות שורה או רבע עמ'
העיקר לא לפספס שום תורם!
עשיתי לך לייק אבל רק בגלל השורה הראשונה. על השנייה לצערי אני לא מאמין לך. אלא א"כ אתה השגת תורם אשכנזי.תתחיל בכמה מאות שקלים, אל תתבזה על פחות ואל תבזה את הספר או הקונטריס שלך.
אני היום לוקח לא פחות מ1000 דולר לעמוד.
תעשה חצי לייק!עשיתי לך לייק אבל רק בגלל השורה הראשונה. על השנייה לצערי אני לא מאמין לך. אלא א"כ אתה השגת תורם אשכנזי.
רוב התורמים ספרדיים. ויש גם יותר כסף בדברים האלה, רק צריכים לטרוח קצת יותר.עשיתי לך לייק אבל רק בגלל השורה הראשונה. על השנייה לצערי אני לא מאמין לך. אלא א"כ אתה השגת תורם אשכנזי.
אלף דולר לעמוד? אתה שם תמונה של סבא של התורם ע"ה בתחתית העמוד?רוב התורמים ספרדיים. ויש גם יותר כסף בדברים האלה, רק צריכים לטרוח קצת יותר.
ב1000$ מספיק תורם אחד לכל קונטרס!אני היום לוקח לא פחות מ1000 דולר לעמוד.
ממנו יראו וכן ילמדו