• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

חזקו ואמצו!

השב להודעה

כתבה מסולפת ומוזמנת מראש

אני מתוך המערכת של עולם הישיבות, ליויתי השנה בחורים לרוב הישיבות שנזכרות כאן בשבחים גדולים, לא מיניה ולא מקצתיה, אני לא יזכיר שמות, אבל רק תיכנס להיכל של הישיבה תראה את הבלוריות של הבחורים, את הבגדים הצמודים הממותגים שנקנו בקניון, ותבין לבד באיזה עולם השקר אנחנו חיים

במשך כל התקופה הזו אני שתקתי למרות שהיה לי הרבה מה לומר, אבל אני אומר לכל הורה אל תאמין לאף אחד תלך בעצמך לישיבה תראה את הסגנון ותחליט

יש לי סיפורים ועובדות ביד על הרבה ישיבות, שראשי הישיבה הקטנה דחפו ולחצו להגיע לישיבה מסויימת כי היא מעולה שבמעולות, ובמקרה דיברתי עם אימא של בחור משם, ולאחר מכן עם הבחורים עצמם , והכל התברר עורבא פרח

בחלק מהישיבות שמוזכרות כאן המשגיחים בעצמם הודו לי שיש בחורים עם אייפונים, ובחלק מהן יש בחורים שפנו לטיפול אצל המטפל שלנו עקב פגיעות ומעשים אסורים [וד"ל]

ישנה ישיבה נוספת מב"ב שאמנם יש לה שם מפוצץ [ודוקא בכתבה היא הוזכרה בעלבון, ומגיע לה], שלאחרונה פנו אלי כבר כמה הורים בצער גדול שלפתע פתאום החליט הראש ישיבה לסלק את בנם משם בלי שום הסברים וסיבות, ויבן ערי מסכנו'ת לפרעה

ולכן בבקשה, כתבות הכל טוב ויפה, אבל אל תהיו תמימים תבדקו בעצמכם ותרבו בתפילה שהכל יהיה בסדר

חזור
חלק עליון