אמונה ובטחון Well-known member מוצאי שבת בשעה 19:45 #1 שבוע טוב מי שיכול להביא לי דפים מספר שו"ת נחלת לוי [לרה"ג אסי הלוי] שבת ח"ב את כל סימן לז יישר כח גדול.
שבוע טוב מי שיכול להביא לי דפים מספר שו"ת נחלת לוי [לרה"ג אסי הלוי] שבת ח"ב את כל סימן לז יישר כח גדול.
נ נוריאל Well-known member מוצאי שבת בשעה 20:09 #2 ישנו בהיברו בוקס. וכן עוד ספרים שלו. הנה קישור לקריאה והורדה של הספר הנ"ל: HebrewBooks.org 56903 נחלת לוי - ב -- הלוי-אבן יולי, אסי Over 40,000 Seforim/Hebrew books for Free in PDF Format. Rambam, Shas, Meforshim in text format. beta.hebrewbooks.org
ישנו בהיברו בוקס. וכן עוד ספרים שלו. הנה קישור לקריאה והורדה של הספר הנ"ל: HebrewBooks.org 56903 נחלת לוי - ב -- הלוי-אבן יולי, אסי Over 40,000 Seforim/Hebrew books for Free in PDF Format. Rambam, Shas, Meforshim in text format. beta.hebrewbooks.org
אמונה ובטחון Well-known member מוצאי שבת בשעה 20:32 #3 נוריאל אמר: ישנו בהיברו בוקס. וכן עוד ספרים שלו. הנה קישור לקריאה והורדה של הספר הנ"ל: HebrewBooks.org 56903 נחלת לוי - ב -- הלוי-אבן יולי, אסי Over 40,000 Seforim/Hebrew books for Free in PDF Format. Rambam, Shas, Meforshim in text format. beta.hebrewbooks.org לחץ כדי להרחיב... יישר כח
נוריאל אמר: ישנו בהיברו בוקס. וכן עוד ספרים שלו. הנה קישור לקריאה והורדה של הספר הנ"ל: HebrewBooks.org 56903 נחלת לוי - ב -- הלוי-אבן יולי, אסי Over 40,000 Seforim/Hebrew books for Free in PDF Format. Rambam, Shas, Meforshim in text format. beta.hebrewbooks.org לחץ כדי להרחיב... יישר כח
בשורות טובות Well-known member יום ראשון בשעה 00:10 #4 יש את הגמ"ח כאן שעזר לי רבות ע נושא 'גמ"ח חדש! – דפים ומקורות מאוצר החכמה' 27 אוגוסט (8) 2025 ניתן לבקש דפים בודדים בלבד ולא ספרים/מאמרים שלמים המקורות ישלחו כקבצים בלבד לכתובת המייל ממנה נשלחה הבקשה נא לציין מקור מדויק של הבקשה מוגבל ל-2 מקורות לשבוע את הבקשה יש לשלוח לכתובת המייל: Plonida123@gmail.com
יש את הגמ"ח כאן שעזר לי רבות ע נושא 'גמ"ח חדש! – דפים ומקורות מאוצר החכמה' 27 אוגוסט (8) 2025 ניתן לבקש דפים בודדים בלבד ולא ספרים/מאמרים שלמים המקורות ישלחו כקבצים בלבד לכתובת המייל ממנה נשלחה הבקשה נא לציין מקור מדויק של הבקשה מוגבל ל-2 מקורות לשבוע את הבקשה יש לשלוח לכתובת המייל: Plonida123@gmail.com