ברכת מזל טוב לאבי הבן הרב צבי קושלבסקי לרגל היכנס בנו אליהו בבריתו של אברהם אבינו.
כמו כן, ברכת מזל טוב גם ליום הולדתו ה-88 שחל היום (ט' באדר).
כמו כן, ברכת מזל טוב גם ליום הולדתו ה-88 שחל היום (ט' באדר).
נשמח אם מישהו יכול להקליט או להסריט את דבריו, ולהעלות לכאן.הדרשה של הרב קושלבסקי שהיתה אמורה להיות היום באשדוד (בביהמ"ד בית נפתלי של חסידות בעלז ברח' רבי יהודה הנשיא 12 ברובע ז'), נדחתה אי"ה למחר [עקב חולשתו של הרב].
הגעתי לשיעור לקראת הסוף, ולא הספקתי להקליט, אבל היה מישהו שהסריט את כל השיעור כולל השירים בחוץ ועוד.נשמח אם מישהו יכול להקליט או להסריט את דבריו, ולהעלות לכאן.
שירים בספירת העומר?הגעתי לשיעור לקראת הסוף, ולא הספקתי להקליט, אבל היה מישהו שהסריט את כל השיעור כולל השירים בחוץ ועוד.
הוא מוכן למכור את זה. מי שזה מעניין אותו אני אוכל להפנות אותו.
שירים בפה מסתומה!שירים בספירת העומר?
כשהרב יצא החוצה כל הדרך ברחוה הוא שר בקול עם ילדים ומבוגרים שהיו באזור.שירים בספירת העומר?
תגיד לו שגם אנו יכולים למכור לו הסרטות של מרן ושל עוד רבנים... מה זה, גם הסרטות של דרשות התחילו למכור...הוא מוכן למכור את זה.
הרב קושלבסקי בהלכה ובאגדהתגיד לו שגם אנו יכולים למכור לו הסרטות של מרן ושל עוד רבנים... מה זה, גם הסרטות של דרשות התחילו למכור...
כמו כל צלם שלוקח כסף על מה שמצלם/מסריט...תגיד לו שגם אנו יכולים למכור לו הסרטות של מרן ושל עוד רבנים... מה זה, גם הסרטות של דרשות התחילו למכור...
אתה לא מכיר אותו אל תדבר, הרב הנ"ל ענק בכל פרד"ס התורה, ביודעי ומכירי.הרב קושלבסקי בהלכה ובאגדה
נראה לי שקצת הגזימו מהעניין....
אני לא מדבר עליו. אבל השתגעו אנשים. למכור הסרטה של כנס חיזוק שלו?אתה לא מכיר אותו אל תדבר, הרב הנ"ל ענק בכל פרד"ס התורה, ביודעי ומכירי.