• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

כשרות דג חרב

אני לא יודע את כל הפרטים! מה שאני כן יודע זה שהוא קיבל סמיכה לרבנות מהרב עובדיה, הוא היה משמש כדיין בבי"ד "שערי שלום" של הרב פנחס שפירא זצ"ל, כיום, הוא חבר בי"ד "הישר והצדק" לדיני ממונות חבר ביה"ד 'המיוחד' לענייני צניעות לצד הרב שפרן הרב שמואל אליהו והרב ירחי ,מוהל, שוחט, וחבר במכון למצוות התלויות בארץ (נראה לי, שזה בראשות הרב שניאור זלמן רווח) כמו"כ ידוע בבקיאותו הנדירה ב ד' חלקי השו"ע ובפרד"ס התורה, אני אישית, שואל אותן בכול מקום והוא עונה מייד.

אני לא יודע את כל הפרטים! מה שאני כן יודע זה שהוא קיבל סמיכה לרבנות מהרב עובדיה, הוא היה משמש כדיין בבי"ד "שערי שלום" של הרב פנחס שפירא זצ"ל, כיום, הוא חבר בי"ד "הישר והצדק" לדיני ממונות חבר ביה"ד 'המיוחד' לענייני צניעות לצד הרב שפרן הרב שמואל אליהו והרב ירחי ,מוהל, שוחט, וחבר במכון למצוות התלויות בארץ (נראה לי, שזה בראשות הרב שניאור זלמן רווח) כמו"כ ידוע בבקיאותו הנדירה ב ד' חלקי השו"ע ובפרד"ס התורה, אני אישית, שואל אותן בכול מקום והוא עונה מייד.
באיזה ישיבה למד? מי הם רבותיו?

חזור
חלק עליון