ראיתי שמביאים שמרן לא הקפיד
אלעזר אטיאס Active member 10 דצמבר (12) 2024 #1 ראיתי שמביאים שמרן לא הקפיד קבצים מצורפים צילום מסך 2024-12-10 093635.png 45.4 KB · צפיות: 21 צילום מסך 2024-12-10 093609.png 21.8 KB · צפיות: 21
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 10 דצמבר (12) 2024 #2 אלעזר אטיאס אמר: ראיתי שמביאים שמרן לא הקפיד לחץ כדי להרחיב... איפה ראית שלא הקפיד?! כתוב שם שאמר שיש אנשים שלא חוששים, ומה שלא הקפיד הוא על סב ונכדו, אבל שני אחים - מאן דכר שמיה?
אלעזר אטיאס אמר: ראיתי שמביאים שמרן לא הקפיד לחץ כדי להרחיב... איפה ראית שלא הקפיד?! כתוב שם שאמר שיש אנשים שלא חוששים, ומה שלא הקפיד הוא על סב ונכדו, אבל שני אחים - מאן דכר שמיה?
פ פשוט Well-known member 10 דצמבר (12) 2024 #3 אני זוכר ששמעתי זאת בשיעור, וחיפשתי ולא מצאתי. וכתבתי כאן באיזה מקומן על זה, וחשבו שאני חולם חלומות. למיטב זכרוני מו"ר ז''ל דיבר בשיעור על אב ובנו או ב' אחים, ולא על סב ונכד.
אני זוכר ששמעתי זאת בשיעור, וחיפשתי ולא מצאתי. וכתבתי כאן באיזה מקומן על זה, וחשבו שאני חולם חלומות. למיטב זכרוני מו"ר ז''ל דיבר בשיעור על אב ובנו או ב' אחים, ולא על סב ונכד.
אושרי רביב Well-known member 10 דצמבר (12) 2024 #4 פשוט אמר: אני זוכר ששמעתי זאת בשיעור, וחיפשתי ולא מצאתי. וכתבתי כאן באיזה מקומן על זה, וחשבו שאני חולם חלומות. למיטב זכרוני מו"ר ז''ל דיבר בשיעור על אב ובנו או ב' אחים, ולא על סב ונכד. לחץ כדי להרחיב... אמר את זה לגבי עלייה לתורה בשמחת תורה, והבאתי דבריו בשפתי מלך. וכן הוא כאן בסרטון:
פשוט אמר: אני זוכר ששמעתי זאת בשיעור, וחיפשתי ולא מצאתי. וכתבתי כאן באיזה מקומן על זה, וחשבו שאני חולם חלומות. למיטב זכרוני מו"ר ז''ל דיבר בשיעור על אב ובנו או ב' אחים, ולא על סב ונכד. לחץ כדי להרחיב... אמר את זה לגבי עלייה לתורה בשמחת תורה, והבאתי דבריו בשפתי מלך. וכן הוא כאן בסרטון:
פ פשוט Well-known member 10 דצמבר (12) 2024 #5 אושרי רביב אמר: אמר את זה לגבי עלייה לתורה בשמחת תורה, והבאתי דבריו בשפתי מלך. וכן הוא כאן בסרטון: לחץ כדי להרחיב... לא. אני מדבר על שיעור שנמסר בלווין במוצאי שבת. ואיני זוכר שדיבר שם על שמח"ת דייקא. אלא על כל עליה. יה"ר שנמצא האבידה, ונשמע דברי אלהים חיים.
אושרי רביב אמר: אמר את זה לגבי עלייה לתורה בשמחת תורה, והבאתי דבריו בשפתי מלך. וכן הוא כאן בסרטון: לחץ כדי להרחיב... לא. אני מדבר על שיעור שנמסר בלווין במוצאי שבת. ואיני זוכר שדיבר שם על שמח"ת דייקא. אלא על כל עליה. יה"ר שנמצא האבידה, ונשמע דברי אלהים חיים.
פ פשוט Well-known member 11 דצמבר (12) 2024 #6 פשוט אמר: אני זוכר ששמעתי זאת בשיעור, וחיפשתי ולא מצאתי. וכתבתי כאן באיזה מקומן על זה, וחשבו שאני חולם חלומות. למיטב זכרוני מו"ר ז''ל דיבר בשיעור על אב ובנו או ב' אחים, ולא על סב ונכד. לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: לא. אני מדבר על שיעור שנמסר בלווין במוצאי שבת. ואיני זוכר שדיבר שם על שמח"ת דייקא. אלא על כל עליה. יה"ר שנמצא האבידה, ונשמע דברי אלהים חיים. לחץ כדי להרחיב... ב"ה מצאתי האבידה עיין כאן
פשוט אמר: אני זוכר ששמעתי זאת בשיעור, וחיפשתי ולא מצאתי. וכתבתי כאן באיזה מקומן על זה, וחשבו שאני חולם חלומות. למיטב זכרוני מו"ר ז''ל דיבר בשיעור על אב ובנו או ב' אחים, ולא על סב ונכד. לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: לא. אני מדבר על שיעור שנמסר בלווין במוצאי שבת. ואיני זוכר שדיבר שם על שמח"ת דייקא. אלא על כל עליה. יה"ר שנמצא האבידה, ונשמע דברי אלהים חיים. לחץ כדי להרחיב... ב"ה מצאתי האבידה עיין כאן
פותח הדיון פותח הדיון אלעזר אטיאס Active member 11 דצמבר (12) 2024 #7 בנימין לוריא אמר: דו, אבל שני אחים - מאן דכר שמיה? לחץ כדי להרחיב... נראה מדבריו דגם בזה אין להקפיד מי שלא מפחד קבצים מצורפים שתי אחים.png 49.3 KB · צפיות: 6
בנימין לוריא אמר: דו, אבל שני אחים - מאן דכר שמיה? לחץ כדי להרחיב... נראה מדבריו דגם בזה אין להקפיד מי שלא מפחד
פ פשוט Well-known member 11 דצמבר (12) 2024 #8 אלעזר אטיאס אמר: נראה מדבריו דגם בזה אין להקפיד מי שלא מפחד לחץ כדי להרחיב... בהקלטה שבקול הלשון הרב אומר מפורש אב ובנו ושני אחים. עיי"ש.
אלעזר אטיאס אמר: נראה מדבריו דגם בזה אין להקפיד מי שלא מפחד לחץ כדי להרחיב... בהקלטה שבקול הלשון הרב אומר מפורש אב ובנו ושני אחים. עיי"ש.
פותח הדיון פותח הדיון אלעזר אטיאס Active member 11 דצמבר (12) 2024 #9 פשוט אמר: בהקלטה שבקול הלשון הרב אומר מפורש אב ובנו ושני אחים. עיי"ש. לחץ כדי להרחיב... יישר כח זה המקור של ויקפדיה וזה בדקה 13 בערך זה חזק מאוד
פשוט אמר: בהקלטה שבקול הלשון הרב אומר מפורש אב ובנו ושני אחים. עיי"ש. לחץ כדי להרחיב... יישר כח זה המקור של ויקפדיה וזה בדקה 13 בערך זה חזק מאוד
פ פשוט Well-known member 11 דצמבר (12) 2024 #10 פשוט אמר: וכתבתי כאן באיזה מקומן על זה, לחץ כדי להרחיב... כאן
תלמיד מר"ן Active member 11 דצמבר (12) 2024 #11 הלכה ולמעשה שלא עולים וכן המנהג מרן זיע"א ומרן שליט"א במס' מקומות בכתובים ובע"פ פסקו שלא עולים בנוסף השיעור משנת תשע"א ואחד מחברי הפורום הביא משנת תשע"ג שמרן אמר שלא עולים ובשמחת תרה שאני
הלכה ולמעשה שלא עולים וכן המנהג מרן זיע"א ומרן שליט"א במס' מקומות בכתובים ובע"פ פסקו שלא עולים בנוסף השיעור משנת תשע"א ואחד מחברי הפורום הביא משנת תשע"ג שמרן אמר שלא עולים ובשמחת תרה שאני
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 11 דצמבר (12) 2024 #12 פשוט אמר: ב"ה מצאתי האבידה עיין כאן לחץ כדי להרחיב... מצורף ההקלטה החתוכה. קבצים מצורפים האם לחשוש לעין הרע - הרב עובדיה יוסף - שמות תשעא.zip 506.8 KB · צפיות: 5