י יצחק א. Active member 1 Nov 2023 #1 שלום וברכה ניסיתי להשיג לקנות את הספר לוית חן ולא עלה בידי דיברו כאן באיזהו מקומן שעומד ממש בקרוב לצאת חדש האם יש על זה פרטים חדשים? תודה מראש.
שלום וברכה ניסיתי להשיג לקנות את הספר לוית חן ולא עלה בידי דיברו כאן באיזהו מקומן שעומד ממש בקרוב לצאת חדש האם יש על זה פרטים חדשים? תודה מראש.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 Nov 2023 #3 אביה אזולאי אמר: דיברו כאן באיזהו מקומן שעומד ממש בקרוב לצאת חדש האם יש על זה פרטים חדשים? לחץ כדי להרחיב... האיזהו מקומן אמר את זה כאן. וגם הזכיר את זה כאן וכאן וכאן, וכבר כאן לפני כשנתיים, ועוד..........
אביה אזולאי אמר: דיברו כאן באיזהו מקומן שעומד ממש בקרוב לצאת חדש האם יש על זה פרטים חדשים? לחץ כדי להרחיב... האיזהו מקומן אמר את זה כאן. וגם הזכיר את זה כאן וכאן וכאן, וכבר כאן לפני כשנתיים, ועוד..........
יוסף דהן Well-known member 2 Nov 2023 #4 אביה אזולאי אמר: שלום וברכה ניסיתי להשיג לקנות את הספר לוית חן ולא עלה בידי דיברו כאן באיזהו מקומן שעומד ממש בקרוב לצאת חדש האם יש על זה פרטים חדשים? תודה מראש. לחץ כדי להרחיב... אני בני ברקי ואם תרצה לקנות ממני לוית חן תוכל ליצור קשר בפרטי או במיל אין לי מושג מה לגבי מהדורא החדשה של ספר זה
אביה אזולאי אמר: שלום וברכה ניסיתי להשיג לקנות את הספר לוית חן ולא עלה בידי דיברו כאן באיזהו מקומן שעומד ממש בקרוב לצאת חדש האם יש על זה פרטים חדשים? תודה מראש. לחץ כדי להרחיב... אני בני ברקי ואם תרצה לקנות ממני לוית חן תוכל ליצור קשר בפרטי או במיל אין לי מושג מה לגבי מהדורא החדשה של ספר זה
ס"ט Well-known member 12 אוגוסט (8) 2024 #6 מזמור לתודה אמר: באמת יצא הספר בזמן הקרוב? לחץ כדי להרחיב... בקרוב ממש...
אושרי רביב Well-known member 12 אוגוסט (8) 2024 #8 בנימין לוריא אמר: האיזהו מקומן אמר את זה כאן. וגם הזכיר את זה כאן וכאן וכאן, וכבר כאן לפני כשנתיים, ועוד.......... לחץ כדי להרחיב... חחח איזה אלוף אתה... הלואי הייתי בקיא ככה מה מרן היה אומר ואיפה... אני שמעתי בדיוק כמוכם, אין לי קשר שם....
בנימין לוריא אמר: האיזהו מקומן אמר את זה כאן. וגם הזכיר את זה כאן וכאן וכאן, וכבר כאן לפני כשנתיים, ועוד.......... לחץ כדי להרחיב... חחח איזה אלוף אתה... הלואי הייתי בקיא ככה מה מרן היה אומר ואיפה... אני שמעתי בדיוק כמוכם, אין לי קשר שם....