למה מרן נתן לרב גלזר לשבת בכסאו?
בסיעתא דשמיא Well-known member 6 Mar 2025 #2 מענוותנותו של מרן שליט"א ונראה גם שרצה לכבדו באירוע של המוסדות שלו מדין שהוא ראש המוסדות כדין מרא דאתרא
מענוותנותו של מרן שליט"א ונראה גם שרצה לכבדו באירוע של המוסדות שלו מדין שהוא ראש המוסדות כדין מרא דאתרא
A abc123 Well-known member 7 Mar 2025 #3 NKC אמר: לחץ כדי להרחיב... לא פתוח בנטפרי.... עד מתי תמשיכו להביא לפה סירטונים לא פתוחים...
אושרי רביב Well-known member 7 Mar 2025 #4 יש לי הסרטה אישית לפני כמה וכמה שנים שגם כן עשה כן ברוב ענוותו, אך לא וויתרו לו והתיישב במקומו. בדיוק כמו מרן האבא זיע"א:
יש לי הסרטה אישית לפני כמה וכמה שנים שגם כן עשה כן ברוב ענוותו, אך לא וויתרו לו והתיישב במקומו. בדיוק כמו מרן האבא זיע"א:
מרן רבנו Well-known member 7 Mar 2025 #5 חסום בנטפרי! אנו מבקשים בכל לשון של בקשה שתעלו פתוח! תודה רבה
נאמן למרן Well-known member 7 Mar 2025 #6 מרן רבנו אמר: חסום בנטפי! אנו מבקשים בכל לשון של בקשה שתעלו פתוח! תודה רבה לחץ כדי להרחיב... זה לא חסום אלא צריך לשלוח לבדיקה
מרן רבנו אמר: חסום בנטפי! אנו מבקשים בכל לשון של בקשה שתעלו פתוח! תודה רבה לחץ כדי להרחיב... זה לא חסום אלא צריך לשלוח לבדיקה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 9 Mar 2025 #8 לי פתוח בנטפרי. (אולי כעת, לא בדקתי לפני כן). עכ"פ, מצורף בקובץ. קבצים מצורפים הרב יצחק יוסף נותן לרב ליאור גלזר לשבת בכסא שהוכן לו.zip 2.2 MB · צפיות: 20
מ מבקש ה New member 9 Mar 2025 #9 אושרי רביב אמר: יש לי הסרטה אישית לפני כמה וכמה שנים שגם כן עשה כן ברוב ענוותו, אך לא וויתרו לו והתיישב במקומו. בדיוק כמו מרן האבא זיע"א: לחץ כדי להרחיב... אך מרן רבינו! מי יגלה עפר מעיניך! כמה אתה חסר לנו בחושך הנורא אשר מכסה את עולמינו
אושרי רביב אמר: יש לי הסרטה אישית לפני כמה וכמה שנים שגם כן עשה כן ברוב ענוותו, אך לא וויתרו לו והתיישב במקומו. בדיוק כמו מרן האבא זיע"א: לחץ כדי להרחיב... אך מרן רבינו! מי יגלה עפר מעיניך! כמה אתה חסר לנו בחושך הנורא אשר מכסה את עולמינו
A abc123 Well-known member 9 Mar 2025 #10 בנימין לוריא אמר: לי פתוח בנטפרי. (אולי כעת, לא בדקתי לפני כן). עכ"פ, מצורף בקובץ. לחץ כדי להרחיב... עכשיו פתוח לפני לא היה
בנימין לוריא אמר: לי פתוח בנטפרי. (אולי כעת, לא בדקתי לפני כן). עכ"פ, מצורף בקובץ. לחץ כדי להרחיב... עכשיו פתוח לפני לא היה