• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

חזקו ואמצו!

למשהו יש את התמונה של ציון מרן חכם שלום זצ"ל היכן שקברו אותו???

במה זה התבטא ''עמודא דצלותא''?
כנראה שהתפלל על כל יחיד ויחיד.
יש לי חבר מהישיבה, שאשתו הסתבכה באיזה עניין רפואי, והייתה צריכה לעשות ניתוח מסובך עם המון רופאים וכו׳, למשך כמה שעות.
לפני הניתוח הלכו לחכם שלום שיברך אותה, והוא פתח את ספר התהלים, וקרא תהלים במשך זמן ארוך לרפואתה. עד שנגמר הניתוח ובישרו לו שעבר בהצלחה בס״ד...

"עמודא דצלותא"
מרן הרב עובדיה זצ"ל היה שולח הרבה אנשים שזקוקים לישועה לחכם שלום בכדי שיתפלל עליהם וכמו שמרן תמיד אמר שיש לו "פה קדוש"
נראה לי שזה הכוונה למה שכתוב על הקבר שבתפילות שלו הוא היה משנה עולמות
אוי מי יתו לנו תמורתו

במה זה התבטא ''עמודא דצלותא''?
המון התפלל על כל יהודי ששמע על צרתו אין ספור סיפורים כמה היה בוכה ומצטער בצערן של בניו של מקום...

- לא קראת/שמעת בשבוע האחרון המון סיפורים בנושא הזה..?

אף אני קבעתי תור להכנס אליו לבעיה לא פשוטה כלל, שע"פ כל הסיפורים ששמעתי אודותיו (צא ולמד מבתו של הרב שי פרי ועוד..) אמרתי רק הוא יוכל בפיו הקדוש להעתיר לפני היושב במרומים אלא שאשפוזים חוזרים ונשנים שהיו לו לאחרונה לא אסתייעא וחבל על דאבדין!!

המון התפלל על כל יהודי ששמע על צרתו אין ספור סיפורים כמה היה בוכה ומצטער בצערן של בניו של מקום...

- לא קראת/שמעת בשבוע האחרון המון סיפורים בנושא הזה..?

אף אני קבעתי תור להכנס אליו לבעיה לא פשוטה כלל, שע"פ כל הסיפורים ששמעתי אודותיו (צא ולמד מבתו של הרב שי פרי ועוד..) אמרתי רק הוא יוכל בפיו הקדוש להעתיר לפני היושב במרומים אלא שאשפוזים חוזרים ונשנים שהיו לו לאחרונה לא אסתייעא וחבל על דאבדין!!
ברוכים תהיו
אמנם קראתי הרבה ולא נתתי לבי לענין זה עד שראיתי המצבה
אם יורשה לשאול מה היה לבת הרב פרי

מה שבטוח שביום שהוא יקום מתחיית המתים ויראה את מה שכתבו עליו, הוא ימחק את הכל, היה לו כ"כ פשטות וענווה, שלא אחז מעצמו כלום!!! וזה הסוד שלו!!! באמת!!!

מה שבטוח שביום שהוא יקום מתחיית המתים ויראה את מה שכתבו עליו, הוא ימחק את הכל, היה לו כ"כ פשטות וענווה, שלא אחז מעצמו כלום!!! וזה הסוד שלו!!! באמת!!!
בסדר וזו זכותו כיום לאחר פטירתו שמתעלים מסיפורי צדיקים

חזור
חלק עליון