מה למה? דברי הגה"צ מהרא"ב שליט"א כמים חיים לנפש עייפה, מכניס הרבה חיות למצוות החג. אשרינו.
מה למה? דברי הגה"צ מהרא"ב שליט"א כמים חיים לנפש עייפה, מכניס הרבה חיות למצוות החג. אשרינו.
ברוך הבא היית חסר לנו. למה לא באת לבקר?שבוע טוב ברוך זכינו לחזור לירושלים עיר הקודש לאחר כשבוע
לא הייתי ליד המחשב כמו שכולם שמים לב שלא השארתי הודעות (לחלק כאן זה טוב)
למה הקדימו: כי הרב בידרמן לא מספיק לדבר כחצי שעה.
נראה לי שכשהוא לא היה בירושלים, הוא היה יותר קרוב אליך.ברוך הבא היית חסר לנו. למה לא באת לבקר?
ולכן שאלתינראה לי שכשהוא לא היה בירושלים, הוא היה יותר קרוב אליך.
הייתי באזור אשקלון כידוע שאחד מבני המשפחה התחתן לפני זמן מה עם אחד מהתלמידים של אותו חכם.ברוך הבא היית חסר לנו. למה לא באת לבקר?
שבוע שלם באשקלון ? זה מתחיל להחשיד...הייתי באזור אשקלון כידוע שאחד מבני המשפחה התחתן לפני זמן מה עם אחד מהתלמידים של אותו חכם.
וכבר הארכתי בזה אז...
קיימת בעצמך יצחק ירנן...הייתי באזור אשקלון כידוע שאחד מבני המשפחה התחתן לפני זמן מה עם אחד מהתלמידים של אותו חכם.
וכבר הארכתי בזה אז...
איזה רב אפשר לשאול ??.ניסו אתמול להביא עוד רב שידבר אחרי הרב רבינוביץ אך זה לא צלח מכבה סיבות.
בגלל שכתבת אני יכתובאיזה רב אפשר לשאול ??.
הוא היה רב מקדים לפני חצי שנה בערךרב בנימין פינקל
נקוה שיהיה רק בגדר מועמד ולא יבחר ח"ו.המועמד לרה"המאיר כהנא,
אם לא לאן היה הולך?אולי הגיע הזמן לא לעשות זאת ביזדים אלא במקום אחר, לא הייתי בירושלים. אבל ראיתי דרך דר וסוחרת וכל רגע רב נכנס ויש שקט (וביטול תורה)
וזה עלה לרבנות הראשית 42,000 אלף שקל על מה!!! אני לא יודע בכל אופן הגיע הזמן למקום יותר גדול.
אולי לבניני האומה?אם לא לאן היה הולך?