אמת מאר"ץ תצמח
Member
זה לא קבוע. רק כשמודיעים מראש.
זה לא קבוע. רק כשמודיעים מראש.
א. בהבדלה לא צריך כוס מלאהלכאו' הכוס ריקה???
יתכן שרצה ללמוד מעשה רב שאי"צ כוס מלאה.ד. די לחפש את הרבנים בזכוכית מגדלת!
פלא על עיתון הדרך היומי אפ' לא הזכירו שמרן הראש''ל שליט''א פונה לבית חולים לא להתפלל לא כלום כל פעם שרב נמצא בבית חולים הם הראשונים לדוחבאגב, רוב ככל העיתונאים בין החרדים ובין החילונים דיווחו הערב על מרן שליט"א
רוב ככל האתרים ובעיקר החילונים כתבו על מרן לאחר שבוע שלם של חיזוק הקהילות היהודיות בחו"ל חזר הרב יוסף (מרן הרב יצחק יוסף שליט"א) לביתו כשהוא לא חש בטוב
בשורות טובות.
חידוש.לא נוהגים למלאת עד למעלה
? מה ראשי תיבות זהחידוש.
ופחמע"ד
פוק חזי מאי עמא דבר? מה ראשי תיבות זה
לא רגילין בר"ת אז תדבר גם לפשוטים.פוק חזי מאי עמא דבר
אין שום פלא. ולא דרשני. כפי שנכתב מקודם.פלא על עיתון הדרך היומי אפ' לא הזכירו שמרן הראש''ל שליט''א פונה לבית חולים לא להתפלל לא כלום כל פעם שרב נמצא בבית חולים הם הראשונים לדוח
זה אומר דרשני !!!!........
מה זה הליצנות הזאת כל תשובה סותרת לחברתהא. בהבדלה לא צריך כוס מלאה
ב. ידוע עוד מימי קדם שהרב אוהב רק מיץ ענבים לבן.
ג. אחר בדיקת רופא לא בריא מיץ ענבים.
ד. די לחפש את הרבנים בזכוכית מגדלת!
פלא על עיתון הדרך היומי אפ' לא הזכירו שמרן הראש''ל שליט''א פונה לבית חולים לא להתפלל לא כלום כל פעם שרב נמצא בבית חולים הם הראשונים לדוח
זה אומר דרשני !!!!........
ישי כהן: כשעיתון 'הדרך' הוקם, שאפו שהוא יהיה ל'ביטאון עולם התורה הספרדי'.
ככל שהזמן חלף, בעיקר בחצי שנה האחרונה, אט אט הוא הופך לביטאון פלג 'מרביצי' שלחמו במרן הרב עובדיה יוסף זצ״ל כל חייו. פלג זניח בציבור הספרדי שכבר היה בדרך להימחק.
ניסיון קבוע להתעלם מהראשון לציון הגר"י יוסף, תוך דחיפה של רבני 'מרביצי' שיצאו נגד מרן זצ"ל וכפיית הנהגתם על ציבור שלא מכיר בהם.
ניסיון מגוחך שמשפיע בעיקר על "סופרי" הדרך.
כך הבוקר לדוגמא, התעלמות מוחלטת מאשפוזו של הראש"ל בשבת, אירוע חריג שגם התקשורת הלא חרדית סיקרה.
על הציבור הספרדי אי אפשר לכפות הנהגה. נועד לכישלון.
איש לא יצליח למחוק את הדרך של מרן זצ"ל.
ואתם כבר יודעים מה כן סוקר בהרחבה?
מרן זצ״ל מתהפך בקברו.
הצג קובץ מצורף 21736
אני מוחה בתוקף על הביטוי הנבזה הזהמרן זצ״ל מתהפך בקברו.
דווקא לי יצא ללמוד לא אחת עם ישי כהן ילקוט יוסף לפני כארבע שנייםחלק מהתגובה:
אין לי שום צורך להסביר את עצמי מול רצף קשקושים של מי שלא יודע מאיזה צד פותחים ילקוט יוסף. אבל משום והייתם נקים, אני מגיב פה כי יש פה חברים שהם באמת תלמידי מרן ובאמת חברים, ומבחינתי אפשר להעביר.
הסתדר?אחה"מ מכת"ר נר"ו אני מחכה באישי למענה בדבר הרב עטיה
????????????????מביתו העדיפו שהפרסום
יהיה על כלל המסע ביחד ולכן יהיה בגיליון
הבא.