• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא???

אוי לו למי שדן לכף זכות את הרשעים ...
הוא בכלל מרחם על אכזרים .
לא כל חילוני שרוצה שהחרדים יתגייסו
הופך לרשע
חלק מהם הם תינוקות שנשבו ולא מבינים מימינם לשמאלם.
ויש בהם לא מעט שהם ממצביעי תנועתינו הקדושה...
אלו שרשעים ורוצים דוקא עליהם לא דיברתי כלל.

הארגון הוא לא בראשות רבי חנוך כהן שליט"א?
כך ראיתי פרסום.
יכול להיות שאני תמים ולא מבין כלום....
אבל במחילה תענו לי @ישיבישער של מרן כתב ששמע באופן אישי ממרן שהוא סומך על ראש ישיבת באר התלמוד הגאון רבי חנוך כהן שליט"א בנושא הגיוס,

למיטב הבנתי, הארגון החדש "חיי עולם" הוא בראשותו, ואם ראיתי נכון הוא גם השתתף בכינוס של האשכנזים עם הרב לנדו והרב הירש והרב סלים.
מה זה אומר אם הנציג של מרן בכינוס הזה, ולא בכינוס של ישיבת כסא רחמים שנעשה בשיתוף הפלג????????
בבקשה לא למחוק את ההודעה ולענות לי ברצינות כי הצלחתם לבלבל אותי לגמרי.
הבוקר הייתי אצל מרן וכעס מאוד על אותם אלה שפירשו את המכתב לא ככונתו. הרב אמר שלא התכוון לתמוך באף אדם אלא רק לתמוך כעת בוועדת ראשי הישיבות ששם נמצא בנו ראש ישיבת 'אהל יוסף' הגאון רבי עובדיה יוסף שליט"א וראש ישיבת 'באר התלמוד' הגאון רבי חנוך כהן שליט"א שהם יודעים את דעתו בענייני חוק הגיוס ופועלים ע"פ הוראותיו, ולהוציא מליבן של אותם מהפלג הירושלמי שמשתמשים בדבריו לצורך אינטרסים מסויימים.

אבל במחילה תענו לי @ישיבישער של מרן כתב ששמע באופן אישי ממרן שהוא סומך על ראש ישיבת באר התלמוד הגאון רבי חנוך כהן
כיום אין למרן שליט"א נציגות בוועדת הרבנים! הגר"ח כהן - ......_
הגר"ע יוסף - יותר לא ישתתף בישיבות!

יכול להיות שאני תמים ולא מבין כלום....
אבל במחילה תענו לי @ישיבישער של מרן כתב ששמע באופן אישי ממרן שהוא סומך על ראש ישיבת באר התלמוד הגאון רבי חנוך כהן שליט"א בנושא הגיוס,

למיטב הבנתי, הארגון החדש "חיי עולם" הוא בראשותו, ואם ראיתי נכון הוא גם השתתף בכינוס של האשכנזים עם הרב לנדו והרב הירש והרב סלים.
מה זה אומר אם הנציג של מרן בכינוס הזה, ולא בכינוס של ישיבת כסא רחמים שנעשה בשיתוף הפלג????????
בבקשה לא למחוק את ההודעה ולענות לי ברצינות כי הצלחתם לבלבל אותי לגמרי.

אין ספק שעוז רוחו של הרב צמח מאזוז שליט"א שהתייצב לימינו של אסיר עולם התורה יאיר סעדה, העיר גם את הרבנים האשכנזים לעשות איזשהו קבלת פנים בנדבורנה. כולנו חייבים להצדיע להרב צמח מאזוז שהוא ראש הישיבה הספרדי הראשון [אחרי שנה פלוס של מעצרים] שהבהיר כלפי עולם ומלואו שבחורים ספרדים הם לא הפקר.

היום, מתקיים עצרת הרבבות בראשות מרן הרב משה צדקה שליט"א, כולנו שמענו את דברי הרב עדס בתוכנית של הרב בן לולו שחובה גמורה על כולנו להגיע לעצרת.
וזה לא סוד שכמה שהנוכחות ספרדית תהיה יותר בולטת זה יפעיל יותר לחץ על הפוליטיקאים שלנו להקשיב ולציית למרן, ולא למכור אותנו ל-50%.

כולנו כולנו מגיעים היום לעצרת הרבבות!

אין ספק שעוז רוחו של הרב צמח מאזוז שליט"א שהתייצב לימינו של אסיר עולם התורה יאיר סעדה, העיר גם את הרבנים האשכנזים לעשות איזשהו קבלת פנים בנדבורנה. כולנו חייבים להצדיע להרב צמח מאזוז שהוא ראש הישיבה הספרדי הראשון [אחרי שנה פלוס של מעצרים] שהבהיר כלפי עולם ומלואו שבחורים ספרדים הם לא הפקר.

היום, מתקיים עצרת הרבבות בראשות מרן הרב משה צדקה שליט"א, כולנו שמענו את דברי הרב עדס בתוכנית של הרב בן לולו שחובה גמורה על כולנו להגיע לעצרת.
וזה לא סוד שכמה שהנוכחות ספרדית תהיה יותר בולטת זה יפעיל יותר לחץ על הפוליטיקאים שלנו להקשיב ולציית למרן, ולא למכור אותנו ל-50%.

כולנו כולנו מגיעים היום לעצרת הרבבות!
מה ההודעה שלך קשורה לציטוט שלי? לא הבנתי.
אם כבר תצטט גם את ההודעה הזו ....
מתוך מורשת מרן
  • ב׳ בטבת ה׳תשפ״ו (22/12/2025)
ישיבת הדגל הספרדית 'באר התלמוד' זכתה השבוע להתכנס לכינוס יסוד רשת כוללי יום שישי שעל ידי 'ועד הבוגרים' של הישיה"ק בנשיאות רה"י הגאון רבי חנוך כהן שליט"א.
....
מעמד כנס היסוד התקיים בחנוכה באולמי היהלום בביתר עלית, לאחר המשא המרכזי של רבנו רה"י שנגמר אחרי חצות לילה ניתנה לאברכים הזדמנות לשאול שאלות העומדות על הפרק בחיי היום יום של בן תורה, בין היתר עמד רה"י על חוק הגיוס המקודם בימים אלו ואמר "שכל מה שנעשה, עובר תחת היתיעצויות וישיבות ממושכות של מועצת רה"י שבו הוא חבר, והכל נעשה על דעת תורה" רה"י הגר"ח סיפר שיש שאומרים להמשיך את המצב הקיים ולא יודעים מה זה אומר "אי אפשר לדבר על הנושא הזה בלי לדעת את כל הפרטים, יש שחושבים שלהיות בכלא זה משחק ילדים, בא אלי בחור לאחר שבוע שהיה שם, וממש היה צריך ללכת אח"כ לטיפול, המצב שיש היום הוא נורא וצריך להציל מה שאפשר, והח"כים שעושים ופועלים בענין הכל זה על דעתנו ואין להם בזה שום דעה, אלא רק מביאים בפננו את הנתוני היבשים" סיים ראש הישיבה.

נערך לאחרונה:
האם מרן שליט''א מורה להשתתף בעצרת?
כפי שהתפרסם כאן
תשאל אותו.
לי סיפר אחד ששאל אתמול ומרן אמר לו שחובה להשתתף.
סיפר גם שהרב אריה הידוע הגיע למרן והתווכח איתו פשוטו כמשמעו על החוק וכל הענין והלך שם בלאגן שלם.
לא ביררתי כמה מוסמך אבל אמר שהיה שם.
ושהרב אריה הציב שם מישהו מטעמו לשמור היום שלא יצא.
ד' יעזור.

מה ההודעה שלך קשורה לציטוט שלי? לא הבנתי.
אם כבר תצטט גם את ההודעה הזו ....

להבהיר שכל הקבלת פנים של הרב לנדו וכו' היא לא שפתאום נזכרו מאיתנו, אלא היא תוצאה מבורכת של המערכה שניהל הרב צמח מאזוז שליט"א.

ולכן חשוב מאד להגיע היום לעצרת הרבבות בראשות מרן הרב משה צדקה שליט"א, ובעז"ה כאשר תהיה שמה נוכחות ספרדית רצינית ומכובדת זה יניב תוצאות מבורכות לביטול הגזירה במהרה.

ושהרב אריה הציב שם מישהו מטעמו לשמור היום שלא יצא.
תגיד אתה רציני???
מישהו יכול להכתיב לך מה לעשות?
איך אתה חושב שדרעי יכול להכתיב למרן ולשים מישהו שישמור עליו.
קצת כבוד לתורה!!!!
הבוקר הייתי אצל מרן וכעס מאוד על אותם אלה שפירשו את המכתב לא ככונתו. הרב אמר שלא התכוון לתמוך באף אדם אלא רק לתמוך כעת בוועדת ראשי הישיבות ששם נמצא בנו ראש ישיבת 'אהל יוסף' הגאון רבי עובדיה יוסף שליט"א וראש ישיבת 'באר התלמוד' הגאון רבי חנוך כהן שליט"א שהם יודעים את דעתו בענייני חוק הגיוס ופועלים ע"פ הוראותיו, ולהוציא מליבן של אותם מהפלג הירושלמי שמשתמשים בדבריו לצורך אינטרסים מסויימים.
מתוך מורשת מרן
  • ב׳ בטבת ה׳תשפ״ו (22/12/2025)
ישיבת הדגל הספרדית 'באר התלמוד' זכתה השבוע להתכנס לכינוס יסוד רשת כוללי יום שישי שעל ידי 'ועד הבוגרים' של הישיה"ק בנשיאות רה"י הגאון רבי חנוך כהן שליט"א.
....
מעמד כנס היסוד התקיים בחנוכה באולמי היהלום בביתר עלית, לאחר המשא המרכזי של רבנו רה"י שנגמר אחרי חצות לילה ניתנה לאברכים הזדמנות לשאול שאלות העומדות על הפרק בחיי היום יום של בן תורה, בין היתר עמד רה"י על חוק הגיוס המקודם בימים אלו ואמר "שכל מה שנעשה, עובר תחת היתיעצויות וישיבות ממושכות של מועצת רה"י שבו הוא חבר, והכל נעשה על דעת תורה" רה"י הגר"ח סיפר שיש שאומרים להמשיך את המצב הקיים ולא יודעים מה זה אומר "אי אפשר לדבר על הנושא הזה בלי לדעת את כל הפרטים, יש שחושבים שלהיות בכלא זה משחק ילדים, בא אלי בחור לאחר שבוע שהיה שם, וממש היה צריך ללכת אח"כ לטיפול, המצב שיש היום הוא נורא וצריך להציל מה שאפשר, והח"כים שעושים ופועלים בענין הכל זה על דעתנו ואין להם בזה שום דעה, אלא רק מביאים בפננו את הנתוני היבשים" סיים ראש הישיבה.

נערך לאחרונה:
לא כל חילוני שרוצה שהחרדים יתגייסו
הופך לרשע
חלק מהם הם תינוקות שנשבו ולא מבינים מימינם לשמאלם.
ויש בהם לא מעט שהם ממצביעי תנועתינו הקדושה...
אלו שרשעים ורוצים דוקא עליהם לא דיברתי כלל.
הוצאת את דברי מהקשרם
אני לא דיברתי על חילונים ...

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון