• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא???

מפגיני קפלן לא תמימים לחשוף שיטות ודי למבין......
הדברים נאמרו בשיחה תמימה ללא ידיעה שהא תודלף
(מלבד זאת הרצון לכבוד פעמים רבות גובר על השכל)
אני יודע עד כמה גדולי הדור ברובם נגד החוק והם מניעים מהלכים נגד לרבות פרסומים
אין לי איך להגיב לניק אנונימי שטוען שהוא יודע בברור שגדולי הדור בעד הפשקוילים על כך שר"י סלבודקה [שגדול מרבן שמם ודי בהערה זו] שולחים ספרדים תמימים לצבא בשביל שיהיה להם למי למסור שיעור כללי

ולגבי זה לאחר תיקון קטן:
איבדו את זה לגמרי חלק קטן מהציבור שלנו לא ידעו ולא יבינו בחשכה יתהלכו
איפה הימים שהיה מנהיג אחד ודעה מוצקה ואף אחד לא העיז להמרות את פיו והוא לא חשש לומר דעתו ברבים אלה אזכרה ונפשי עלי אשפכה מאין יבוא עזרי לעמוד בפרץ עזרי מעם השם עושה שמים וארץ
אני מסכים אתך לחלוטין כל מילה פנינה

חברי הכנסת גולדקנופף ופרוש מבקרים הבוקר בחורים עריקים בכלא 10.

מאיר פרוש ביציאה מכלא 10: ״פגשתי כמה בחורים שעצורים על עוון לימוד תורה. מצאתי אותם נחושים, הם מאמינים בחשיבות של לשבת ללמוד תורה, כמובן שלא נוח להם. הם יושבים בבית סוהר במדינה בשלטון של יהודים בגלל שהם לומדים תורה, לאבסורד הזה לא אבי ולא סבי דמיינו שנגיע אליו כאן בארץ ישראל״.

לאחר הביקור בכלא 10: גולדקופף דורש הקלה בתנאי העצורים החרדים (שילה פריד)

אולי תבקשו סליחה מהאשכנזים על התמונה הפוגענית הזו, שבאה להראות כאילו הם שותפים למזימה לעצור רק ספרדים.
תאשימו את הצבא אבל למה למה לרמוז שיש חרדים שאחראים לזה, הם מחייכים ונשארים לפליטה למה ?
באמת נראה לכם שיש מישהו מתוכינו, ואם כוונתכם לרמוז לרבנים שתומכים בחוק, אתם גם שמעתים מה אמר על זה הרב לנדו.
הצג קובץ מצורף 41712

נערך לאחרונה:

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון