שילה פריד: חוק הרבנים 2 עבר הערב במליאת הכנסת בקריאה שניה ושלישית. מה זה אומר??
מ מרן רבנו Member יום רביעי בשעה 21:09 #1 שילה פריד: חוק הרבנים 2 עבר הערב במליאת הכנסת בקריאה שניה ושלישית.מה זה אומר??
פותח הדיון פותח הדיון מ מרן רבנו Member יום רביעי בשעה 21:40 #2 מרן רבנו אמר: שילה פריד: חוק הרבנים 2 עבר הערב במליאת הכנסת בקריאה שניה ושלישית.מה זה אומר?? לחץ כדי להרחיב... משהו יודע? למען כבוד התורה ומנהיגי הציבור במדינת היהודים
מרן רבנו אמר: שילה פריד: חוק הרבנים 2 עבר הערב במליאת הכנסת בקריאה שניה ושלישית.מה זה אומר?? לחץ כדי להרחיב... משהו יודע? למען כבוד התורה ומנהיגי הציבור במדינת היהודים
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member יום חמישי בשעה 00:26 #4 מי שרוצה זה מה ששלחו לי חוק המאפשר לשר לשירותי דת מש"ס למנות מאות רבנים חדשים עם תקציב של 40 מיליון שקל בשנה לפחות, שחלוקתו תיעשה על דעת השר, בהיוועצות בלבד עם שר האוצר נערך לאחרונה: אתמול ב 00:23
מי שרוצה זה מה ששלחו לי חוק המאפשר לשר לשירותי דת מש"ס למנות מאות רבנים חדשים עם תקציב של 40 מיליון שקל בשנה לפחות, שחלוקתו תיעשה על דעת השר, בהיוועצות בלבד עם שר האוצר
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member אתמול ב 00:23 #5 פשוט אמר: למה הינך מאכילנו בדברי רעל ומשטמה של שונאי התורה ולומדיה? לחץ כדי להרחיב... לא קראתי משיהו שלח לי אך אמחוק כפי הוראתך
פשוט אמר: למה הינך מאכילנו בדברי רעל ומשטמה של שונאי התורה ולומדיה? לחץ כדי להרחיב... לא קראתי משיהו שלח לי אך אמחוק כפי הוראתך
מ משתוקק להבין New member אתמול ב 11:28 #6 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: לא קראתי משיהו שלח לי אך אמחוק כפי הוראתך לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: ישר כח. אבל אני לא מחלק הוראות. תבורך מן השמים. לחץ כדי להרחיב... כדאי שגם הרב @פשוט יערוך את הודעתו, כי בציטוט שלו את הודעת @תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" זה עדיין מופיע...
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: לא קראתי משיהו שלח לי אך אמחוק כפי הוראתך לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: ישר כח. אבל אני לא מחלק הוראות. תבורך מן השמים. לחץ כדי להרחיב... כדאי שגם הרב @פשוט יערוך את הודעתו, כי בציטוט שלו את הודעת @תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" זה עדיין מופיע...