לא מזמן ביקשו ממני לעשות משהו עם אריה דרעי שלא יצא בסוף לפועל, אבל בנתיים הוא סיפר לנו סיפורים יפים על כמה רבנים כאלה שפעם התרחקו מש"ס כקשת והיום מכניסים אליה את המוסדות. הוא אמר שמות של כמה רבנים שהרב הנ"ל ביניהם, ואין אני זוכר את השם של השאר כ"כ. וגם לא מענין אותי.
סלח לי הרב אדרבה צריך לחזק את זה שרבנים כמו הגאון הגדול הרב זעפרני תומך בגלוי בש"ס אני לא מקבל את זה שבגלל שהוא לא תמך בעבר בש"ס אז צריך להמשיך ללבות את השינאה די מספיק לאחד כוחות אדרבה זה יוצר תמיד של כוח חזק ויפה עושה אריה דרעי שהוא מחזק את הרב זעפרני בירושלים
וכך הוא עשה עם הרב סאלים ראש ישיבת מאור התורה
כך שמעתי לאחרונה שהיה ראש ישיבה ספרדי ת"ח אני לא רוצה לחשוף את שמו שמצבו הבריאותי לקה מאוד ונפגעו לו הכליות והרב ארייה עזר לו מאוד אני לא יודע האם הוא תמך בג' מתי שהוא אבל ברור לי שהוא יזכוא הכרת הטוב לי שהיציל את חייו ולא יעלה על דעתו להורות לתלמידיו להצביע ג'
כך שמעתי גם שראש ישיבת משכנות התורה מזמין אליו את מרן הרב בעדני אליו לישיבה
לכן מותר שיהיו מחלוקות בהלכה וגם בהשקפה אבל בפוליטיקה צריך בית אחד כך ניסתום לאותם עשקנים אשכנזים את הפה כמו משה גפני וחבר מרעיו שכל פעם אומרים שיש בני תורה ספרדים שמצביעים להם
ואני אומר לך מושיקו גפני אדרבה על מצביע משתכנז שמצביע ג' יש 10 בני תורה שחוזרים היום הבייתה כי יש מקום לכולם
אני חייב לספר לכם גם בזמנו שמעתי ראש כולל אשכנזי מדבר עם ת"ח ספרדי באחד ממערכות הבחירות שאמר לו שלדוגמא בבית שמעייה יש הרבה בני תורה ספרדים שמצביעים ג' זה היה לפני שלוש שנים לפני הסבב השני אמרתי לאותו ראש כולל מחילה כבודו קצת צריך לדייק בעובדות ש"ס בבני ברק
קיבלה בבחירות לעיירייה 18.000 קולות בבחירות של הסבב הראשון מספר גדל בעוד 4000 קולות שזה אומר עוד 22% עליה
אמרתי לו הרב עוד 4000 קולות בבני ברק מהיכן היגיעו הרי זוהי עלייה בקולות מכיוון אותם בני תורה ספרדים לא נראה לי שזוהי תוספת של עוד בעלי בתים שפתאום הצביעו ש"ס ולכן צריך לחזק עוד רבנים כאלו כמו גם הרב נתן בן סניור
ואם יש עדיין כמה רבנים ספרדים שרוצים להמשיך להיותקשורים לאשכנזים זוהי החלטה שלהם אבל לדעתי כש צריך עזרה ר'ק ש"ס תעזור להם ולא דגל התורה