• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מה דעתכם על הוספת תארים בסמוך לשמות הניקים של חברי הפורום?

מה דעתכם על הוספת תארים בסמוך לשמות הניקים? כגון "מנהל", "חבר חדש", "חבר מוכר" וכו'
כרגע הדבר קיים רק באנגלית, וחושבני שכדאי לשדרג זאת לעברית, כך שיהיה יותר יפה ומרשים!

ומצו"ב דוגמאות איך זה יראה, מתרגם מאנגלית.

קבצים מצורפים

• __צילום מסך_1-5-2026_9587_forum.moreshet-maran.com.webp
    __צילום מסך_1-5-2026_9587_forum.moreshet-maran.com.webp
    2.9 KB · צפיות: 19
  • __צילום מסך_1-5-2026_95521_forum.moreshet-maran.com.webp
    __צילום מסך_1-5-2026_95521_forum.moreshet-maran.com.webp
    4.9 KB · צפיות: 21
  • __צילום מסך_1-5-2026_95559_forum.moreshet-maran.com.webp
    __צילום מסך_1-5-2026_95559_forum.moreshet-maran.com.webp
    5.2 KB · צפיות: 19
  • __צילום מסך_1-5-2026_95615_forum.moreshet-maran.com.webp
    __צילום מסך_1-5-2026_95615_forum.moreshet-maran.com.webp
    4.2 KB · צפיות: 21
מה דעתכם על הוספת תארים בסמוך לשמות הניקים? כגון "מנהל", "חבר חדש", "חבר מוכר" וכו'
כרגע הדבר קיים רק באנגלית, וחושבני שכדאי לשדרג זאת לעברית, כך שיהיה יותר יפה ומרשים!

ומצו"ב דוגמאות איך זה יראה, מתרגם מאנגלית.
יפה מאוד, מה ההבדלים?

יפה מאוד, מה ההבדלים?
ע"פ רמת השימוש בפורום. כך שמי שנכנס מידי יום ביומו לפורום ומעורה בכתיבה בנושאי הפורום נקרא "חבר מוכר", מי שנכנס ומשתתף פחות מכך נקרא "חבר פעיל", ומי שפחות מכך נקרא "חבר", וכן ע"ז הדרך. ומלבד זאת המנהלים נקראים "מנהל" ו"מנחה". וכמובן שאפשר להיות גמישים עם כינויים אלו, ולשדרגם לכינויים אחרים ככל שיעלו על הרעיון.​

רעיון לא רע בכלל, יש את זה כבר במקומות אחרים
ע"פ רמת השימוש בפורום. כך שמי שנכנס מידי יום ביומו לפורום ומעורה בכתיבה בנושאי הפורום נקרא "חבר מוכר", מי שנכנס ומשתתף פחות מכך נקרא "חבר פעיל", ומי שפחות מכך נקרא "חבר", וכן ע"ז הדרך. ומלבד זאת המנהלים נקראים "מנהל" ו"מנחה". וכמובן שאפשר להיות גמישים עם כינויים אלו, ולשדרגם לכינויים אחרים ככל שיעלו על הרעיון.​
אנגלית אני לא מבין!

אנגלית אני לא מבין!
גם אני מצטרף. אע"כ בקשתינו שטוחה לפני מנהלי אתרא קדישא הדין, שיועילו ברוב טובם לשדרג בהקדם את הדבר ללשה"ק, ואין ספק שהדבר יועיל במאד מאד לפורום ולחובשי ספסליו!
ואגב, מצו"ב הניק של כבודו לאחר השדרוג בעז"ה...

קבצים מצורפים

• רבי יצחק כהן לאחר השדרוג בפורום בעזה.webp
    רבי יצחק כהן לאחר השדרוג בפורום בעזה.webp
    4.3 KB · צפיות: 4
גם אני מצטרף. אע"כ בקשתינו שטוחה לפני מנהלי אתרא קדישא הדין, שיועילו ברוב טובם לשדרג בהקדם את הדבר ללשה"ק, ואין ספק שהדבר יועיל במאד מאד לפורום ולחובשי ספסליו!
ואגב, מצו"ב הניק של כבודו לאחר השדרוג בעז"ה...
לנו הכותבים והמשתמשים עצמם זה כלל לא משנה!
אלא זה מוסיף את הרמה של הפורום,
אולי גם יעודד כתיבה, ושימוש בפורום!
בהצלחה!

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון