אשמח לתשובה במהירות האפשרית!
בסיעתא דשמיא Well-known member 15 אפריל 2024 #3 דודי אמר: שלחתי לך בפרטי. לחץ כדי להרחיב... תשלח גם לי. תודה.
מ מרדכי מיכאלי Well-known member 17 אפריל 2024 #6 שאול חיים אמר: הכי קל ללכת לישיבה אחרי ערבית. לחץ כדי להרחיב... לא בהכרח
פ פורת יוסף Member 17 אפריל 2024 #9 הרב אלבז (כמעט) כל יום נמצא במנחה בביה"כ סדיגורא שליד ביתו, ולפעמים גם במעריב. שם אפשר לדבר איתו.
ל ללא שם 3 Active member 17 אפריל 2024 #10 אפשר ליצור אתו קשר במספר טלפון 025824555 (אני לא יודע באיזה שעות בדיוק הוא זמין).
ש שאול חיים Member 17 אפריל 2024 #11 ללא שם 3 אמר: אפשר ליצור אתו קשר במספר טלפון 025824555 (אני לא יודע באיזה שעות בדיוק הוא זמין). לחץ כדי להרחיב... אני לא חושב שזה יפה לפרסם בפומבי מספר של הבית שלו
ללא שם 3 אמר: אפשר ליצור אתו קשר במספר טלפון 025824555 (אני לא יודע באיזה שעות בדיוק הוא זמין). לחץ כדי להרחיב... אני לא חושב שזה יפה לפרסם בפומבי מספר של הבית שלו
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 אפריל 2024 #12 שאול חיים אמר: אני לא חושב שזה יפה לפרסם בפומבי מספר של הבית שלו לחץ כדי להרחיב... אאל"ט זה מה שכתוב בספר טלפונים תחת השם שלו בקטגוריית רבנים.
שאול חיים אמר: אני לא חושב שזה יפה לפרסם בפומבי מספר של הבית שלו לחץ כדי להרחיב... אאל"ט זה מה שכתוב בספר טלפונים תחת השם שלו בקטגוריית רבנים.
מ מרדכי מיכאלי Well-known member 17 אפריל 2024 #13 פורת יוסף אמר: הרב אלבז (כמעט) כל יום נמצא במנחה בביה"כ סדיגורא שליד ביתו, ולפעמים גם במעריב. שם אפשר לדבר איתו. לחץ כדי להרחיב... לא בהכרח לפעמים בסאטמר ולפעמים בישיבה [אם כי זה יותר נדיר]
פורת יוסף אמר: הרב אלבז (כמעט) כל יום נמצא במנחה בביה"כ סדיגורא שליד ביתו, ולפעמים גם במעריב. שם אפשר לדבר איתו. לחץ כדי להרחיב... לא בהכרח לפעמים בסאטמר ולפעמים בישיבה [אם כי זה יותר נדיר]