• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

    >> להתחברות לחצו עכשיו:

    https://news.moreshet-maran.com/

    לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

    נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

מוחים על כבוד מרן שליט"א

ליברמן במתקפה בטוויטר נגד הראשל״צ הגר״י יוסף - ״הקריאות החוזרות ונשנות מצד הרב הראשי בדבר החלטות פוליטיות, הן לא פחות ממקוממות. הרב שקרא אמש לחוקק את פסקת ההתגברות, שהוא חוק שנוי במחלוקת, חוטא באופן מלא לתפקידו שאמור להיות נקי מפוליטיקה ומסחטנות זרה. אני קורא לראש הממשלה להשעות אותו לאלתר עוד לפני הקמת ממשלה חדשה״.

ואנחנו תלמידי מרן שליט"א מוחים על כבודו ואומרים:
מרן שליט"א יתערב בכל נושא שהוא חושב שראוי להתערב, וההיפך הוא הנכון, שום פוליטיקאי לא יתערב ויאמר לראשון לציון שליט"א על מה מותר לו לדבר ועל מה לא.
התורה היא מעל הכל. היא הממשלה העליונה.
שאלו פעם את מבקר המדינה ד"ר נבנצל (אביו של הרב אביגדור נבנצל שליט"א): מהו תפקידם של הרבנים בישראל?
ענה המבקר: הרבנים צריכים לומר לנו מה תפקידנו! אנחנו לא צריכים לומר להם מה תפקידם...
יישר כח על המחאה!!!
אינני תלמידו של הראשון לציון, אך דבריך נכוחים וחשובים
ומה גם שאף לדעתם המשובשת - יש כל כך הרבה גורמים "לא פוליטיים" המביעים את דעתם כל העת - ביהמ"ש, נשיא המדינה, אנשי צבא ומשטרה ועוד.
 
חזור
חלק עליון