ה האמת אחת New member 30 יוני (6) 2023 #1 מישהו ראה לת"ח שכתב ע"ז? מצאתי שיעור של הגרעיט על זה, למישהו יש חומר נוסף?
יצחק משען Well-known member 2 יולי (7) 2023 #2 אם אני לא טועה יש אריכות על זה בקובץ דורות של הרב ציון כהן מאור יהודה
מ מרדכי מיכאלי Well-known member 16 יולי (7) 2023 #4 עה סט אמר: אשרי הדור שזכה לת"ח נעימים. לחץ כדי להרחיב... ת"ח חשוב באמת, בעמח"ס חשובים ומובהקים, אני עצמי עוסק בספריו כפעם בפעם, וממש נהנה מסדר הדברים העריכה והכתיבה התמ'ה הבירורים המעניינים והנפק"מ וכו' וכו', אשרי הדור שזכה מרן השאיר ברכה אחריו בפ"י בפע"ע מה זרעו בחיים אף הוא בחיים.
עה סט אמר: אשרי הדור שזכה לת"ח נעימים. לחץ כדי להרחיב... ת"ח חשוב באמת, בעמח"ס חשובים ומובהקים, אני עצמי עוסק בספריו כפעם בפעם, וממש נהנה מסדר הדברים העריכה והכתיבה התמ'ה הבירורים המעניינים והנפק"מ וכו' וכו', אשרי הדור שזכה מרן השאיר ברכה אחריו בפ"י בפע"ע מה זרעו בחיים אף הוא בחיים.
א אריאל שמואל Active member 17 יולי (7) 2023 #5 האמת אחת אמר: מישהו ראה לת"ח שכתב ע"ז? מצאתי שיעור של הגרעיט על זה, למישהו יש חומר נוסף? לחץ כדי להרחיב... בתחומין, קובץ מג, יש מאמרים של הרב אריה כץ והרב צבי רייזמן
האמת אחת אמר: מישהו ראה לת"ח שכתב ע"ז? מצאתי שיעור של הגרעיט על זה, למישהו יש חומר נוסף? לחץ כדי להרחיב... בתחומין, קובץ מג, יש מאמרים של הרב אריה כץ והרב צבי רייזמן