• שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מחזור חדש בספר חפץ חיים (קו "חפצי חיים")

בסיעתא דשמיא בקו "חפצי חיים"
נתחיל מחר את המחזור השלישי בספר "חפץ חיים"
כיום ברוך ה' יש מעל מחוברים לצינתוקים, ועוד כמה וכמה מאזינים שהם אינם מחוברים.
השאיפה בע"ה היא לזכות כמה שיותר יהודים.
כל מי שבזכותו משהוא הצטרף לרשימת הצינתוקים, יכול להקדיש שיעור לרפואה הצלחה ישועה או להבדיל לע"נ, ע"י השארת הודעה למגיד השיעור בשלוחה מספר (2)
מספר המערכת - 0796066264

נ.ב. יש במערכת מגוון עצום של שיעורי תורה, מוזיקה (גם ווקאלית), פיוטים, ועוד ועוד.

מחילה על השאלה המוזרה אולי, אבל אין לי דרך אחרת לקבל תשובה
שמא ידוע למישהו על קו ואצאפפ [המקורי של האייפונים] שמדבר על לשון הרע לימוד יומי , אולי עם סירטונים מעניינים וכדו'
אתמול מישהו לא כ"כ דתי ביקש ממני חיזוק והנושא שלו התאים לענין לשון הרע, אך לא יש לי ידיעה איך משיגים קו כזה ואיך מחברים לו לשם
ברוכים תהיו
אגב, נטפרי חוסמים קישורים של הואצאופ הזה, מי ששולח יודיע לי שאני יראה איך להעתיק ולתת לו

בסיעתא דשמיא בקו "חפצי חיים"
נתחיל מחר את המחזור השלישי בספר "חפץ חיים"
כיום ברוך ה' יש מעל מחוברים לצינתוקים, ועוד כמה וכמה מאזינים שהם אינם מחוברים.
השאיפה בע"ה היא לזכות כמה שיותר יהודים.
כל מי שבזכותו משהוא הצטרף לרשימת הצינתוקים, יכול להקדיש שיעור לרפואה הצלחה ישועה או להבדיל לע"נ, ע"י השארת הודעה למגיד השיעור בשלוחה מספר (2)
מספר המערכת - 0796066264

נ.ב. יש במערכת מגוון עצום של שיעורי תורה, מוזיקה (גם ווקאלית), פיוטים, ועוד ועוד.
אשריכם, מזכים את הרבים ומקדשים שם שמים

בס"ד עובדים על שלוחה של שיעורים ממרן הרב עובדיה זצ"ל ועוד שלוחה של בנו ממשיך דרכו מרן הראשון לציון הרב יצחק יוסף שליט"א. (שלוחה 4 ואז 7 / 8)

חזור
חלק עליון