מורשת מרן Administrator חבר צוות 1 אוקטובר 2023 #1 שלום, אני מחפש מישהו שיעמוד בדוכן מכירת ספרים בשמחת בית השואבה עם הרב יצחק כהן היום ברחוב קרל נטר, בירושלים. בתשלום כמובן.
שלום, אני מחפש מישהו שיעמוד בדוכן מכירת ספרים בשמחת בית השואבה עם הרב יצחק כהן היום ברחוב קרל נטר, בירושלים. בתשלום כמובן.
יהודה מ. Well-known member 1 אוקטובר 2023 #4 מורשת מרן אמר: שלום, לחץ כדי להרחיב... לדברים כאילו לוקחים חברים מהשכונה
מורשת מרן Administrator חבר צוות 1 אוקטובר 2023 #5 יהודה מ. אמר: לדברים כאילו לוקחים חברים מהשכונה לחץ כדי להרחיב... החברים שלי מהשכונה רבנים ואברכים...
יהודה מ. אמר: לדברים כאילו לוקחים חברים מהשכונה לחץ כדי להרחיב... החברים שלי מהשכונה רבנים ואברכים...
אמונה ובטחון Well-known member 1 אוקטובר 2023 #6 מורשת מרן אמר: החברים שלי מהשכונה רבנים ואברכים... לחץ כדי להרחיב... גם כאן בפורם יש רבנים ואברכים... אולי צריך לפרסם את זה במקום אחר...
מורשת מרן אמר: החברים שלי מהשכונה רבנים ואברכים... לחץ כדי להרחיב... גם כאן בפורם יש רבנים ואברכים... אולי צריך לפרסם את זה במקום אחר...
יהודה מ. Well-known member 1 אוקטובר 2023 #7 מורשת מרן אמר: החברים שלי מהשכונה רבנים ואברכים... לחץ כדי להרחיב... מה עם הבחורים?
מורשת מרן Administrator חבר צוות 1 אוקטובר 2023 #8 יהודה מ. אמר: מה עם הבחורים? לחץ כדי להרחיב... איני מכיר
מורשת מרן Administrator חבר צוות 1 אוקטובר 2023 #9 אמונה ובטחון אמר: גם כאן בפורם יש רבנים ואברכים... אולי צריך לפרסם את זה במקום אחר... לחץ כדי להרחיב... יש גם כמה שלא... וגם חברא דחברך חברא אית ליה.
אמונה ובטחון אמר: גם כאן בפורם יש רבנים ואברכים... אולי צריך לפרסם את זה במקום אחר... לחץ כדי להרחיב... יש גם כמה שלא... וגם חברא דחברך חברא אית ליה.