דרוש קלדן לחידושי תורה במחיר ממש מוזל
ה הוצאה לאור New member 28 אוגוסט (8) 2024 #2 יש לי צוות שמתעסק בזה, במחיר אולי הכי המוך בשוק, 3 ש"ח ל 1000 תווים הממוצע כיום זה בין 5 ל6 תפנה אלי הפרטי. (תוכל לקבל המלצות).
יש לי צוות שמתעסק בזה, במחיר אולי הכי המוך בשוק, 3 ש"ח ל 1000 תווים הממוצע כיום זה בין 5 ל6 תפנה אלי הפרטי. (תוכל לקבל המלצות).
ל ללא שם 3 Well-known member 28 אוגוסט (8) 2024 #3 עידן יעקב אמר: דרוש קלדן לחידושי תורה במחיר ממש מוזל לחץ כדי להרחיב... לכתב קריא וברור אני לוקח 5 לאלף תו. אבל מה שכן עבודה מהירה ומקצועית.
עידן יעקב אמר: דרוש קלדן לחידושי תורה במחיר ממש מוזל לחץ כדי להרחיב... לכתב קריא וברור אני לוקח 5 לאלף תו. אבל מה שכן עבודה מהירה ומקצועית.
פותח הדיון פותח הדיון ע עידן יעקב New member 28 אוגוסט (8) 2024 #5 הוצאה לאור אמר: יש לי צוות שמתעסק בזה, במחיר אולי הכי המוך בשוק, 3 ש"ח ל 1000 תווים הממוצע כיום זה בין 5 ל6 תפנה אלי הפרטי. (תוכל לקבל המלצות). לחץ כדי להרחיב... אייך אני יכול ליצור אתך קשר ?
הוצאה לאור אמר: יש לי צוות שמתעסק בזה, במחיר אולי הכי המוך בשוק, 3 ש"ח ל 1000 תווים הממוצע כיום זה בין 5 ל6 תפנה אלי הפרטי. (תוכל לקבל המלצות). לחץ כדי להרחיב... אייך אני יכול ליצור אתך קשר ?
ה הוצאה לאור New member 28 אוגוסט (8) 2024 #6 עידן יעקב אמר: אייך אני יכול ליצור אתך קשר ? לחץ כדי להרחיב... אתה יכול לפנות אלי בפרטי. אשלח לשלוח לך במייל עבודות שעשינו.
עידן יעקב אמר: אייך אני יכול ליצור אתך קשר ? לחץ כדי להרחיב... אתה יכול לפנות אלי בפרטי. אשלח לשלוח לך במייל עבודות שעשינו.
בסיעתא דשמיא Well-known member 29 אוגוסט (8) 2024 #7 עידן יעקב אמר: דרוש קלדן לחידושי תורה במחיר ממש מוזל לחץ כדי להרחיב... תבדוק אצל תורה דיליה, מחירים נמוכים.
עידן יעקב אמר: דרוש קלדן לחידושי תורה במחיר ממש מוזל לחץ כדי להרחיב... תבדוק אצל תורה דיליה, מחירים נמוכים.
בסיעתא דשמיא Well-known member 29 אוגוסט (8) 2024 #8 הוצאה לאור אמר: יש לי צוות שמתעסק בזה, במחיר אולי הכי המוך בשוק, 3 ש"ח ל 1000 תווים הממוצע כיום זה בין 5 ל6 תפנה אלי הפרטי. (תוכל לקבל המלצות). לחץ כדי להרחיב... מה השם של ההוצאה לאור שלכם?
הוצאה לאור אמר: יש לי צוות שמתעסק בזה, במחיר אולי הכי המוך בשוק, 3 ש"ח ל 1000 תווים הממוצע כיום זה בין 5 ל6 תפנה אלי הפרטי. (תוכל לקבל המלצות). לחץ כדי להרחיב... מה השם של ההוצאה לאור שלכם?