אביאל קומלי Member אתמול ב 13:27 #21 מתלמידי מרן הראשל אמר: ואיך זה עונה על השאלה לחץ כדי להרחיב... יכול להיות שהרובוט מזהה אותו כהפורום בעצמו.
מתלמידי מרן הראשל אמר: ואיך זה עונה על השאלה לחץ כדי להרחיב... יכול להיות שהרובוט מזהה אותו כהפורום בעצמו.
פ פשוט Well-known member היום בשעה 01:14 #22 מתלמידי מרן הראשל אמר: אני מבין ויודע אבל יש חברים שכבר כמה חודשים טובים בכלל לא כאן כדוגמת @פשוט לחץ כדי להרחיב... מחילה. אני כאן. אביאל קומלי אמר: אבל הם פה עוד שהפורום נפתח לחץ כדי להרחיב... אני הצטרפתי כמה שנים אחרי שהפורום נפתח.
מתלמידי מרן הראשל אמר: אני מבין ויודע אבל יש חברים שכבר כמה חודשים טובים בכלל לא כאן כדוגמת @פשוט לחץ כדי להרחיב... מחילה. אני כאן. אביאל קומלי אמר: אבל הם פה עוד שהפורום נפתח לחץ כדי להרחיב... אני הצטרפתי כמה שנים אחרי שהפורום נפתח.
יוסף דוד Well-known member היום בשעה 10:10 #23 פשוט אמר: מחילה. אני כאן. לחץ כדי להרחיב... אנחנו תמיד שמחים שאתה כאן!
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator היום בשעה 10:37 #24 מתלמידי מרן הראשל אמר: כדוגמת @פשוט לחץ כדי להרחיב... טעות שלי מחילה ......
פ פשוט Well-known member היום בשעה 10:58 #25 יוסף דוד אמר: אנחנו תמיד שמחים שאתה כאן! לחץ כדי להרחיב... תבורך!
אביאל קומלי Member לפני 38 דקות #26 פשוט אמר: מחילה. אני כאן. אני הצטרפתי כמה שנים אחרי שהפורום נפתח. לחץ כדי להרחיב... אביאל קומלי אמר: יכול להיות שהרובוט מזהה אותו כהפורום בעצמו. לחץ כדי להרחיב... ויכול להיות שזה לא היה תלוי בכמה זמן נמצא.
פשוט אמר: מחילה. אני כאן. אני הצטרפתי כמה שנים אחרי שהפורום נפתח. לחץ כדי להרחיב... אביאל קומלי אמר: יכול להיות שהרובוט מזהה אותו כהפורום בעצמו. לחץ כדי להרחיב... ויכול להיות שזה לא היה תלוי בכמה זמן נמצא.