מייל של הרב אליהו בר שלום - למי יש? אם אפשרי לשלוח לי בהודעה פרטית תודה!
אושרי רביב Well-known member 6 מאי (5) 2024 #1 מייל של הרב אליהו בר שלום - למי יש? אם אפשרי לשלוח לי בהודעה פרטית תודה!
פותח הדיון פותח הדיון אושרי רביב Well-known member 6 מאי (5) 2024 #3 יצחק כהן היו אמר: שלחו לך? לחץ כדי להרחיב... תשלח לי
יצחק כהן הי"ו Well-known member 6 מאי (5) 2024 #4 בפסח האחרון הרב בר שלום רצה ממני תמונה של אביו (שהיה בגנז"ח של המשפחה אז המזכירה או ביתו שלחו לי מייל) שולח בפרטי!
בפסח האחרון הרב בר שלום רצה ממני תמונה של אביו (שהיה בגנז"ח של המשפחה אז המזכירה או ביתו שלחו לי מייל) שולח בפרטי!
פותח הדיון פותח הדיון אושרי רביב Well-known member 6 מאי (5) 2024 #5 יצחק כהן היו אמר: שולח בפרטי! לחץ כדי להרחיב... מחכה!
אמונה ובטחון Well-known member 6 מאי (5) 2024 #7 @יצחק כהן הי"ו כבודו עוסק בצילום? יעקב כהן קשור אליך..?
יצחק כהן הי"ו Well-known member 6 מאי (5) 2024 #8 אמונה ובטחון אמר: @יצחק כהן הי"ו כבודו עוסק בצילום? לחץ כדי להרחיב... פחות. אמונה ובטחון אמר: יעקב כהן קשור אליך..? לחץ כדי להרחיב... קשור פחות, מכיר קצת יותר.
אמונה ובטחון אמר: @יצחק כהן הי"ו כבודו עוסק בצילום? לחץ כדי להרחיב... פחות. אמונה ובטחון אמר: יעקב כהן קשור אליך..? לחץ כדי להרחיב... קשור פחות, מכיר קצת יותר.
אמונה ובטחון Well-known member 6 מאי (5) 2024 #9 יצחק כהן היו אמר: פחות. לחץ כדי להרחיב... ממה שכתבת שהרב ביקש ממך צילום, חשבתי כך. מחילה. אגב, באחת הפעמים יצא לי להיות אצל מרן שליט"א כשגם בנו של הגר"א בר שלום הגיע לעשות חלאקה לבנו, ומרן שמח לשמוע שהוא בנו של הגר"א.
יצחק כהן היו אמר: פחות. לחץ כדי להרחיב... ממה שכתבת שהרב ביקש ממך צילום, חשבתי כך. מחילה. אגב, באחת הפעמים יצא לי להיות אצל מרן שליט"א כשגם בנו של הגר"א בר שלום הגיע לעשות חלאקה לבנו, ומרן שמח לשמוע שהוא בנו של הגר"א.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 6 מאי (5) 2024 #10 הוא ביקש ממור אבי ומור אבי הפנה אותו אלי (או לייתר דיוק אני פניתי אליו מהכבוד הראוי לו) וכו'
נ נאמן מר"ן Active member 6 מאי (5) 2024 #12 אמונה ובטחון אמר: אני שולח לך. לחץ כדי להרחיב... תשלח לי גם
יצחק כהן הי"ו Well-known member 7 מאי (5) 2024 #13 אמונה ובטחון אמר: @יצחק כהן הי"ו כבודו עוסק בצילום? יעקב כהן קשור אליך..? לחץ כדי להרחיב... אומנם שניינו כהן. אבל נראה לי שהוא לא באמת כהן.
אמונה ובטחון אמר: @יצחק כהן הי"ו כבודו עוסק בצילום? יעקב כהן קשור אליך..? לחץ כדי להרחיב... אומנם שניינו כהן. אבל נראה לי שהוא לא באמת כהן.